Ești turcoaică? Bănuiesc că el este român, deci aveți naționalități, istorii, Patrii și religii diferite. Dacă te vei căsători cu el, iar el este creștin, vei fii nevoită să te treci în religia lui, lucru de care nu vor fii prea încântați părinții tăi. Dar, dacă vă iubiți, consider că ești liberă să îl alegi ca partener de viață. Apropo, câți ani ai?
Buna nu sunt romanca si el tot la fel eu am 23 si el 33 eu nu il vor nu il acepta nici nu vrea sa aida de relatia Asta Mereu ma raneste ca il vorbeste de rau ma ataca la el unde ma doare noi vrem Impreuna sa fim atat ne iubim mult ei nu gandesc asa nu vor eu nu voi renunta niciodata la el si nici el la mine
La 23 de ani faci exact ce vrei și ce consideri că e bine pentru tine.
Nu-ți trebuie aprobare de la părinți.
Dar sper că nu mai stai la părinți și nu te mai cresc ei în continuare. Pentru că asta cam schimbă lucrurile.
Prima dată de cât timp sunteți împreună? Ca contează, intrebăl pe el pe barbatul tau, ce o să faceți, depinde si unde v-ați cunoscut, dacă v-ați cunoscut prin mediul online atunci, nu! De ce nu sunt de acord părinții?
Știu o vorbă de la băieții, nu dormi cu părinții in pat până la urmă...si nici viața cu ei nu o faci, dar mai e o vorbă de la femeile în vârstă, niciodată nu te certa cu părinții tai pentru nici un băiat.tu alegi ce să faci, e viața ta! Și dacă faci alegerea greșită,aia e, nu te pedepsii.
Dacă și ala este iubit la 33 si tu 23... Ai grijă să nu-și bată joc de tine fi fată deșteaptă și când spun deșteaptă nu ma refer sa faci prosti ma refer sa ai grija sa nu-și bată joc de tine și sa fi atenta să nu fie unul care te trece prin cerceaful lui si apoi te lasă fi fată deșteaptă și ai mare grijă de tot sa nu te folosească și apoi săte lase cel mai bine îți asculți părinți cel mai bine să faci așa nu știu ce să-ți mai spun sincer ai mare grijă de tot ce faci si cu cine umbli și te vezi.
Top G Forever
"gandit s-a lasat tot lumea familia sa fugim Impreuna ce ziceti?"
știu eu ce să zic...ai scris din mersul trenului sau ce?
Eu nu m-as complica cu cineva care "mereu jigneste" parinii mei!
E lipsa de educatie, dar si semn de agresivitate.
Daca veti locui imreuna, risti sa fii tratta si tu la fel!
Sunt de părere că nu trebuie să pui pe nimeni pe piedestal. Îl iubești mai mult decât viața ta. Te-ai întrebat: oare merita? Răspunsul ți-l va da soarta pe parcurs.
Pai daca Va iubiti atit de mult..Casatoriti va! Plecati la casa voastra si rupeti toata relatia cu parintii tai,!
Spui ca ai 22 de ani, deci nu vad motivul pentru care vii sa te plangi aici de parintii tai, ca oricum esti majora si poti decide singura daca vrei sa te muti cu iubitul tau, sa te mariti sau sa tariesti cu el, ori sa faci ce-ti trece prin cap, ca ei nu au nici o putere elgala asupra ta!
Parintii tai NU mai au nici o putere asupra ta, deci NU conteaz a deloc parerea lor!
https://www.tpu.ro/......mt-sa-fac/
Buna.De cat timp aveti aceasta relatie? Daca parintii tai nu il accepta, vei avea probleme toata viata, vor cauta motive sa va desparta si toate cele.
Păi la 23 ani faci ce vrei, cum vrei și dacă vrei fără acordul nimănui. Dacă îl iubești poți să te logodești cu el, nu au părinții putere să anuleze nunta. Fă ceea ce simți și nu te gândi la ce părere o să aibă părinții sau cei din jur. Zi frumoasă și vreau să vă văd cu verighetele pe degete!
Avem 8 luni Dar ne iubim foarte mult eu fac ce simt pe el il aleg eu cu el nu renuntam unul la allylique pentru nimeni si nimic
El ma respecta ma iubeste foarte mult la fel si eu el este spécial diferit el este prima mea Iubire si ultima din viata mea nimeni Stiu nimic nu. Ne poate desparti
ASA o sa Facem daca nu ne acepta Dragoste noi Facem ce ne dorim si cea simntim iubirea noastra conteaza atat
Eu inteleg ca asa simti acum, dar cred totusi ca 8 luni e prea putin pentru a cunoaste pe cineva cu adevarat.Cred ca si parintii tai considera la fel, le este frica sa nu faci o greseala enorma. Are iubitul tau anumite obiceiuri care ii deranjeaza enorm pe parintii tai? Imi este greu sa cred ca se comporta atat de urat fara vreun motiv.
In acest caz, datoria (si posibilitatea) ta este sa-l formezi, sa-l educi )mai ales la bune maniere)!
Daca e ce trebuie luptați și nu știu ce au văzut părinții tau rău la el de nu îl suportă dar ori se înșeală, ori e un nesimțit, asta tu știi și să încerce și el sa se apropie de părinții tăi, să discute cu ei și să le arete că e un băiat bun prin comunicare și atitudine că nu rezolvați problema daca fugiți de ea
A vorbit cu ei el vorbesti foarte frumos cu ei am incercat amandoi sa rezolva mais ei nu intelege parinti Mei sunt severi nu inteleg ça Fericirea mea este importanta ei numai cearta vor Mereu zice de lucruri urate pentru ça nu il place Dar el este bun cu toata lumea noi ne iubim mult si vom lupta cu orice prêt pentru noi si relatia noastra orice sacrifici vom fzce sa fim bine si fericiti
Ai 22 de ani dar gandesti ca o copilă de 16 ani.
La scris e mai grav, pari de 12 ani.
Ce varsta are iubitul asta ala tau si ce varsta ai tu?
Care este motivul REAl pentru care parintii tai il jignesc si nu-l vor? Dar fii sincera si spune aici TOT adevarul, ca sa putem sa-ti dam sfaturi corecte si reale.
Da-mi voie sa ma indoiesc ca tu ai avea 22 de ani, ca de aveai pana acum erai deja plecata de acasa!
Vad ca ai mai pus intrebarea asta si acum 6 luni, deci esti adolescenta care a mintit si atunci si acum asupra varstei pe care o are in realiate de aici si frica pentru care nu poti sa pleci de acasa, fara acordul parintilor.
"în 28 Noiembrie 2022 | Ajram a întrebat:
Eu am 22 de ani sunt virgina și am o relație si am decis sa fac pasul asta cu barbatul ce il iubesc cu el. Simt sa fac pasul, avem o relație serioasă dar familia se opune relației, noi am decis sa nu ascultam de nimeni sa facem ce simntim. Ne iubim, vrem sa ne mutam împreuna după ce rezolva ce are de făcut, noi facem ce simntim chiar dacă familia nu este de acord cu noi. Ce pot face in situația asta?"
https://www.tpu.ro/......mt-sa-fac/