De asta nu iti dadea explicatii, nu o mai lungea cu tine, te bloca sa nu ii mai poti scrie sa nu vada iubita, nevasta.Si asta e o varianta.
Bună.
Nu ai de ce sa fi trista.
Lasă-l pe el cu familia lui, nu merita atenția ta!
Știu ca e greu însă trebuie să fi tare
El a jucat la 2 capete.
Știu ca te simți prost acum însă peste ceva timp o sa te întrebi "ba, eu am fost cu asta?"
Eu am trecut printr-o sitaotie și mai rea acum 2 ani
Ma mințit ca nu are soție etc.
Iar peste peste un timp de relație aflasem ca era însurat etc.
Atunci am apelat la soția lui și am făcut un plan.
Cred ca nu o sa uite niciodată în viata lui
Oricum, tu nu ai de ce sa îți faci griji pentru el, sa și facă nevastă sa
Tu trebuie sa îți refaci viata și sa ii arăți prostului o lecție
Dupa cum spuneam, ai fost o distractie de moment si o noua victima pe lista lui cu femei, cu care s-a culcat.
De ce nu-ti cauti tu un baiat singur?
De data asta, incearca sa nu-i mai sari in pat dupa cateva zile, pana nu il cunosti si nu-i aflii intentiile.
Cred și eu la fel poate sau poate nu pentru ca el are 2 surori din câte mi-a zis acum de exemplu poate sa fie o vara sau nu știu o sora dar sora nu ii spune iubire nu? Acum depinde de familie. faza e ca nu știu din surse sigure asta am gândit-o eu văzând pe Instagram un comentariu și având același nume de familie ma făcut sa cred asta. Faza e ca eu nu ii cunosc familia dacă ii Cunoșteam era mai ușor nu mai știu ce sa cred a luat povestea mea o întorsătura gravă
Oh boy, iar încep.
Tocmai ce am citit și paragrafele inițiale. Părerea mea e că ai căzut în plasa unui fuckboy. Strategia cu "acum ești totul - acum nu-mi pasă" din mesaje este acolo, relațiile sexuale cât de repede au fost, și acel "rămânem prieteni" că să te aibă în preajmă când are chef de tine.
Sfatul meu: treci peste, învață din experiența asta. Fi fată/femeie cu demnitate.
P.S. - trimisul pozelor din "greșeală" nu mai ține în zilele noastre. Mai ales pe Instagram unde poți șterge mesajul dacă a fost o greșeală.
Asta știu ca ai dreptate dar intr-o buna zi as fi cu altcineva care sa nu se repete toată istoria asta dacă o sa îl mai văd o sa îmi fie tare greu
Parerea mea este sa-l lasi in pace. Poate ca sexul la hotel a fost doar o aventura trecatoare pentru el. Poate ca are familie. Nu ii strica tu, acum, casnicia.
Da el oare nu putea sa ii spuna "sunt insurat dar imi e drag de tine, sau vreau sa facem sex sa avem o aventura" si ea sa accepte sau nu? Ca si ea avea o relatie si macar erau sinceri, nu mai statea ea sa se palanga pe net ca stia clar si sigur cum sta treaba.
Auzi ii stirca, caznicia.Nu o strica ea, el a stircat-o de mult de cat si-a inselat nevasta.
Cunosc barbati care isi pot imparti viata sexuala intre amanta si sotie. Daca a fost doar o aventura cu ea, de ce nu o poate uita si sa-si vada de casnicie in continuare? Nu spun ca nu ar fi predispus ca sa-si mai insele sotia pe viitor.
Din ce inteleg eu dupa sexul de la hotel ( timp in care TU aveai pe cineva) in decurs ce cateva luni ati hotarat ca ramaneti amici. Nu inteleg acum dezamagirea ta. Pana la urma nu ai avut o relatie sau ceva cu el. Nu ti-a promis nimic. A vrut sa te f^^a si gata. Ati ramas prieteni si la revedere. E chiar posibil sa isi fii facut o relatie abia dupa. E posibil sa fie insurat cu copii. Asta e riscul atunci cand nu astepti sa cunosti un om si accepti o Aventura.
Nu am de gând sa ii stric căsnicia pentru ca nu sunt genul dar ar fi putut sa fie sincer așa cum am fost di eu. El își strica singur căsnicia nu eu dacă știam ca e însurat sau ca are prietena crezi ca ii mai cădeam in pat?! Sau crezi ca poți alege in viața asta de cine sa te îndrăgostești? Te poți îndrăgosti de oricine și fără sex. Dacă tu erai in locul lui îmi spuneai macaraua ai fi făcut la fel?
Spui chestia asta de parca ati insela sotia sau a te juca cu sentimentele a unei asa numite amante e ceva normal...
Poate exista oameni ce fac sex in stanga si in dreapta si apoi se intorc acasa, dar asta nu inseamna ca este si normal si corect.Iar tu daca iti dai seama ca te-a mintit sau s-a jucat cu sentimentele tale e bine sa mergi la nevastasa acasa si sa ii spui si ei ce face scumpul ei barbat ca sa nu se mai "simta bine" in stanga si in dreapta in timp ce ea ca proasta ii calca camasile si ii spala picioarele.
Daca femeia stie ca barbatul cu care umbla este insurat si ea accepta o asemenea aventura ok, sa le fie de bine.Dar daca ea pune suflet, spera la o relatie, el ii spune cate in luna si in stele si o minte in legatura cu viata lui amoroasa merita sa ii srice si ea lui viata.Ca nu e nimeni prostul nimanui.
Corect, pe mine ma oftica ca nu era sincer atâta tot nu îmi spunea dacă ma lămurea și îmi spunea măcar in ultimul moment bai fata lasă-mă eu sunt însurat nu vreau nimic de la tine, doar nu eram nebuna sa ma țin scai după el. Am crezut cu totul altceva. Dacă e sa o luam așa ce și eu mam despărțit de al meu și băiatul îmi spunea sa îl las, dacă sex a avut cu mine ce ii trebuia lui sa îmi spună sa ma despart?! De exemplu dacă știam îl lăsam in pace eu sunt o persoana dacă îmi doresc ceva nu ma las pana nu o câștig, dar sa știți ca putem rezolva și problemele de genul meu puteam sa las timpul sa treacă și așa eu fiind singura eu crezând ca el la fel, îmi recâștigam o șansa sa fim împreuna sau poate doar amici. Știi care e faza ca in ultimul timp ma simteam prost spuneam uite săracul a încercat sa fie ceva dar aveam pe altcineva și hopa e tocmai suntem mai mulți. Înțelegi ma doare minciuna?!
Știi mi-aș dori sa fac asta dar nu vreau sa ma mai complic sa îl fac sa sufere eu nu sunt persoana care o pot face, adică nu cred ca merita. A fost di vina mea ca l-am crezut de azi înainte o sa ma interesez, nu e capăt de lume o sa îmi vina mintea la cap intr-o zi. Și știi ce e nasol ca doare minciuna! Mi-aș fi dorit sa îl cunosc și sa fi fost alta situația. Cât despre el ulciorul nu merge de multe ori la apa, dar intr-o zi o sa se spargă. Și cred ca cu timpul dacă o iubește pe fata asta o sa regrete. Nu vreau sa stric cuplu nimănui, cred ca au și un copil nu știu sigur. Știi nu stiu dacă el e însurat sigur sau poate e o ruda, uneori și eu îmi alint fratele meu, ca sa o zic așa mai pe scurt el era într-un video p Instagramul unui prieten, el e turc și acolo scria de la o femeie askm ceva de genul am vrut sa ma uit pe profilul ei dar nu pot decât sa văd imaginea și in imagine era un copil care îl văzusem și pe Instagramul lui adică un video care întreabă copilul pe cine aștepți acolo la care copilul spune pe mama vorbesc in franceza? da in fine se poate și sa fie nepoata lui și femeia resp sora lui, imaginează-ți ca nu e însurat și eu as merge sa îl fac de Rușine m-aș face eu de tot rahatul. O sa las lucrurile așa, asa e mai bine nu?
Da,cred ca e mai ok sa renunti si sa il lasi in pace.Chiar daca pe a locuri nu iti e simplu sa renunti fara macar sa stii ce e, adevarul uneori poate sa doar mai tare iar dupa vei constientiza ca de fapt era mai bine sa nu sti.
Si eu am trecut prin chestii nasoala dar o data, dupa m-am ferit ca dracu de tamaie de mari smecheri si am cautat baiati cuminti la locul lor ce iau treptat lucurile si la care viata le este data pe fata nu ascunsa.Si eu am avut o relatie in care ba aparea ba disparea, ma cauta da dupa imi dadea senzatia ca il deranjez, apoi nu mai dadeam de el o perioada.Eram mai copii deci nu era insurat, dar nici singur nu era mai avea o gramada cu care vorbea tot la fel ca si cu mine.Si roata s-a intors da acum mie nu imi mai pasa.
Ce barbat crezi ca este sincer cand isi doreste doar o aventura? Ai fi vrut sa iti spuna chiar totul despre el? Si tu, ca femeie, daca iti doresti o aventura, nu incepi sa il descosi despre viata lui. O noapte de amor si atat. Dar, din cate observ, te-ai „legat" mai mult decat trebuia, de el. Asta arata ca nu ai avut prea multe relatii in viata. Nu cred sa iti convina parerea mea dar asta e.
Fiecare cu părerea lui știi sa spunem ca doar sex da dar ce vrei dacă îl iubesc crezi ca am ales asta sa îl iubesc nu îți poți controla sentimentele indiferent de situație. Nu poți comanda inimii pe cine sa iubească
Da dar suntem in prag de divorț, băiatul respec nu știe pentru ca nu ma întrebat niciodată știe doar ca am un prieten am încercat sa îl fac sa ieșim sa vorbim despre asta dar a rămas sa ne întâlnim nu ne-am întâlnit PTR ca el nu a venit, dar eu pe el l-am întrebat de multe ori și mi-a zis ca e singur
Imi place chestia asta cu „Nu poți comanda inimii pe cine sa iubească". Dar cred ca prea usor te iei dupa acest dicton. In fond, faci ce vrei, ca oricum vad ca tii foarte mult la parerea ta. Si vad ca nu accepti sfaturi de la barbati. Am destula experienta de viata la anii mei.Te legi de cineva de care nu esti sigur daca are sentimente pentru tine. Spui ca esti in prag de divort.
Am fost aproape casatorita dar m-am oprit la stadiul de logodna pentru ca mi-am dat seama ca nu sunt sigura daca va merge si asa a si fost.
Acuma sunt intr-o alta relatie de ceva vreme (ani).
Ma bucur, pentru tine, ca te-ai oprit la timp. Inteleg acum comentariile tale.
Esti pătită.
Succes in noua relatie.
Este o diferenta un barbat poate face sex si cu 1000 de femei si sa iubeasca doar pe una. O respecta mai putin, dar asta nu inseamna ca nu o iubeste.
Sunt pustoaice naive care cred ca il pot face sa-si lase iubita respectiv sotia pentru ele. Mai sunt si retardati care se lasa manipulati.
Cine a spus ca un barbat poate sa se culce cu 1000 de femei si sa isi iubeasca nevasta? Nu exista asa ceva.Un om indiferent ca e barbat sau femeie daca insala inseamna clar ca nu isi mai iubeste partenerul, nu exista "te iubesc dar ma duc din cand in cand si ating, sarut, fac sex cu alta femeie pentru ca sunt barbat"
Si daca asa functioneaza si esti de acord ca din cand in cand te mai culci si cu altcineva atunci inseamna clar ca si femeii ii este permis acelasi lucru si sa zica si ea "te iubesc dar imi place din cand in cand sa ma mai calaresc si cu altii" si nu este nici o problema ca si femeia are aceleas drepturi. Dar nu stiu unde ajungem asa.
Asta imi place cel mai tare cand nu invatati din greseli, ci din potriva, va bagati si mai tare. Dupa ce ca stii ca totul este in neregula, tu inca speri sa iasa ceva din toata asta. Sper sa va vina mintea la cap si sa incepeti sa ganditi.
De ce te tot gândești la cineva care nu merită?
Lasă-l, mai ales că are familie.
Îți pierzi timpul.