Las-o-n pace. nu-i spune nimic urat, spune-i doar ca nu stii de ce s-a suparat, daca incepe sa ti le insire atunci asculta pana la capat cu rabdare, zi-i ca a fost o neintelegere si cu asta basta. las-o sa-i treaca si pana la urma va veni ea la tine. nu o rejecta cand vine. se mai intampla...
Cauta si spune-i cum vezi u lucrurile in privinta ta, si faptul ca ti si iti pasa de ea si ca nu vrei sa o pierzi...
Pai daca chiar tii la ea poti vorbi cu ea de ce e suparata pe tine si incearca sa te apropii de ea! Sper ca te-am ajutat Funda?
Pai am uitat sa mentionez.Nu e suparata pe mine pur si simplu ea vrea sa ma lase balta...Si de ce sa nu o las? Eu cred ca-i mai bine pentru mine sa 'plece'.Si multumesc oricum >
Salut.Eu zic sa va intilnici undeva doar voi doua si sa vorbiti de ce ea are asa atitudine fata de tine.Eu cred ca se poarte asa fiindca vorbesti putin cu ea sau ti-ai facut alti prieteni noi.Dar tine minte prietenii adevarati nu se gasesc la o margine de drum
Asta incerc de 2 saptamani si ma ia in ras si in gluma! Am vorbit cu ea( si nu-i vorba ca eu vorbesc putin cu ea) si a zis ca asa-i mai bine, sa nu mai fim atat de apropiate si i-am respectat decizia, apoi vine si-mi zice ca-i e dor de vremurile cand eram cele mai bune prietene.e foarte nehotarata (nici eu nu o mai inteleg) Si nu mi-am facut deloc, prieteni noi.Multumesc frumos oricum
E cam aiurea, nimeni nu trebuie sa-ti stie secretele, poate ca mama ta, ea ar trebui sa-ti fie prietena cea mai buna