| Thrx1234 a întrebat:

Bună seara toată lumea, după cum știți, în povestea mea mulți m-ati ajutat cu sfaturi, Situația dintre mine și soție este una mai bună, deci în familie s-a așternut liniștea, și am revenit la sentimente mai bune, ideea este ca, eu simt schimbări din partea mea, mai ales sexuale, dar ei nu-i stă capul, explicându-mi ca încercăm să funcționeze, dar nu putem fi ca la început, la voi este la fel?
Adică după 11 ani de căsnicie și un copil, sunteți mai puțin atașați unul de altul,? Sau astea or fi lucruri normale? Eu îmi iubesc soția ca la început, cel puțin așa simt, și sunt deschis spre : mângâieri, pupături, sex, ciupit, alintat, ținut în brațe, dar ea nu zic ca nu ar vrea dar, nu așa deschisă la sentimente ca mine,,,
Am tot timpul impresia ca eu o doresc mai mult pe ea decât invers ….

Aștept păreri mulțumesc

9 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pai cum e mai buna daca tot nu exista relatii intime. Cand o femeie refuza orice contact inseamna ca nu mai e atrasa de tine. Ori faci ceva sa o recuceresti ori o lasi in pace

| Violleta2022 a răspuns:

Este normal sa apara rutina in orice casnicie, in special dupa 10-11 ani, dar daca sunt sentimente puternice de dragoste atunci relatia merge mult mai bine si mai usor, fiindca deja va cunaosteti foarte bine unul pe celalalt, chiar daca sexual mai trebuiesc aduse imbunatatiri si noutati.
Daca sotia ta este inca rece, atunci inseamna ca ceva o nemultumeste, ceva ce nu-ti spune, sau nu stie cum sa-ti spuna.
Ti-am spus si in trecut, discuta cu ea, afla adevarul, dar ai rabdare cu ea sa-ti spuna totul, fiindca pare ca tu nu asculi ce ea vrea sa-ti transmita.

| AliGab a răspuns:

Voi dupa 11 ani va confruntati cu asta, noi ne-am confruntat dupa primul copil. Este in natura lucrurilor ca un barbat sa simta mai mult ca o femeie. Femeia are multe jocuri de hormoni care ii cam taie placerea, de aceea pentru ea este mult mai placut sa o tii in brate fara sa ii arati neaparat ca vrei sex. Sigur, ca voi, amandoi, prin discutii trebuie sa gasiti calea de mijloc. Si ea trebuie sa cedeze chiar daca nu are chef, dar nici tu nu trebuie sa stai topor pe capul ei: discutati si gasiti o cale de mijloc. Succes!

| ioana748 a răspuns:

Tu esti sigur ca stii sa o satisfaci sexual?
Ca sunt femei care dupa douăzeci de ani nu au avut org@sm cu sotul lor si le este rusine sa vorbească despre asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Explica "ei nu-i stă capul"
Nu-i sta capul de treburi probabil.
Tu o ajuti la treburile casei, o ajuti cu copilul?
Pt ca daca ea le face pe toate si e epuizata mental si fizic, e clar ca nu-i mai ramane nici un fel de energie de canalizat spre sex.

| ChilotiMenstruali a răspuns:

Cred ca este normal ca pasiunea de la inceput sa se transforme de-a lungul timpului in dragoste adevarata, care nu implica numai partea sexuala, care conteaza atat de mult pentru barbati. Noi, femeile, ne manifestam dragostea ca un cumul de lucruri: mancare calda, haine spalate, curatenie in casa, copil ingrijit si educat, grija pentru finantele familiei, asigurarea viitorului, sunt foarte multe aspecte care ar trebui sa va asigure pe voi, sotii nostri, ca sunteti iubiti. De cele mai multe ori, toate grijile astea ne consuma si fizic si psihic si nu mai putem efectiv sa mai performam in dormitor... Dar asta nu inseamna ca nu ne iubim sotii. Doar am trecut la alt nivel.

| luxlux2488 a răspuns (pentru ioana748):

Daca nu au avut un org@sm cu sotul, il are cu altul tongue si normal ca dupa nu mai vrea cu sotul, nu mai este inetersata de sot!

| luxlux2488 a răspuns:

E cred ca trebuie sa iti pui putin capul la contributie, nu o zic cu rautate, daca nu ii faci nimic pe invers, ea te stie de 11 ani, trebuie sa faci o schimbare, sa o faci sa se duca cu gandul si in alte parti!
Una calda una rece si daca o intereseaza o pui pe ganduri.
La sfaturi toata lumea e buna, dar sa stii o chestie, ca scoala vietii nu o are multa lumea, un om cu scoala vieti face un om cu 7 facultati si 3 locuri de munca.
Scrie mi in privat si iti explic mai detaliat daca vrei!

| ioana748 a răspuns (pentru luxlux2488):

Pai daca cu sotul a facut doar pentru procreere, ma gandesc ca nici nu se simte extraordinar cu el de il evita. Si daca a gasit alt gagic compatibil asta-i viata.
Bine, frumos ar fi si ea ca femeie sa fie sincera si sa discute despre o eventuală despartire in termeni amiabili.
Odata ce s- a intamplat deconectarea intre ei, imposibil de restabilit.
Doar sa fie o familie formala pentru copil.
Si cum pune el problema, precum ca ar trebui sa compare relatia lor cu a altora, nu il ajuta la nimic, fiecare relatie este unica si nu suporta comparatie cu alta.
Asta - i viata, oamenii se mai si despart.
Daca ea il tot respinge nu vad alta cale, decat divortul.