| Thrx1234 a întrebat:

Bună seara toată lumea, după cum știți, în povestea mea mulți m-ati ajutat cu sfaturi, Situația dintre mine și soție este una mai bună, deci în familie s-a așternut liniștea, și am revenit la sentimente mai bune, ideea este ca, eu simt schimbări din partea mea, mai ales sexuale, dar ei nu-i stă capul, explicându-mi ca încercăm să funcționeze, dar nu putem fi ca la început, la voi este la fel?
Adică după 11 ani de căsnicie și un copil, sunteți mai puțin atașați unul de altul,? Sau astea or fi lucruri normale? Eu îmi iubesc soția ca la început, cel puțin așa simt, și sunt deschis spre : mângâieri, pupături, sex, ciupit, alintat, ținut în brațe, dar ea nu zic ca nu ar vrea dar, nu așa deschisă la sentimente ca mine,,,
Am tot timpul impresia ca eu o doresc mai mult pe ea decât invers ….

Aștept păreri mulțumesc

2 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pai cum e mai buna daca tot nu exista relatii intime. Cand o femeie refuza orice contact inseamna ca nu mai e atrasa de tine. Ori faci ceva sa o recuceresti ori o lasi in pace

| Violleta2022 a răspuns:

Este normal sa apara rutina in orice casnicie, in special dupa 10-11 ani, dar daca sunt sentimente puternice de dragoste atunci relatia merge mult mai bine si mai usor, fiindca deja va cunaosteti foarte bine unul pe celalalt, chiar daca sexual mai trebuiesc aduse imbunatatiri si noutati.
Daca sotia ta este inca rece, atunci inseamna ca ceva o nemultumeste, ceva ce nu-ti spune, sau nu stie cum sa-ti spuna.
Ti-am spus si in trecut, discuta cu ea, afla adevarul, dar ai rabdare cu ea sa-ti spuna totul, fiindca pare ca tu nu asculi ce ea vrea sa-ti transmita.