Pai,fara suparare dar daca e indecisa uneori zice ca da alteori ca nu inseamna ca nu e dragoste adevarata, deoarece daca vorbeste cu fostul prieten inseamna clar ca il ''iubeste'' si pe el si te ''iubeste'' si pe tine, oricum ea nu te merita! ITI spun sincer!
Dupa parerea mea nu cred ca mai merita a doua sansa. Acum este cam greu sa iti gasesti o iubita care sa tina cu adevarat la tine. Eu te sfatuiesc sa cauti alta fata care sa te iubeasca cu adevarat. Ai griga ce alegi. Bafta!
Ca-m lunga povestea ta, dar intr-un final am inteleso.Acuma daca ti-a spus si fostul ei ca afcea si cu el astfel de faze ce mai vrei de la individa asta, sa isi bata joc de tine in ultimu hal? las-o frate balta ca nu merita, pai ce asa-i iubire acum te iubesc miine n-am timp? Fii barbat si nu mai pune botu la toate panarame din astea care isi bat joc de barbati, nu mai umbla dupa ea, vezi-ti de treburile talea, arata-i ca nu te mai intereseaza persona ei si ca nu mai vrei sa fii cu ea, asta-i cea mai buna solutie in cazu tau, daca nu vrei mai apoi sa ramii un ratat distrus. Sper ca mai inteles corect si fii barbat pina la urma.
Eu sunt un baiat cu simtul umorului de obicei, nu ma las fraierit de nimeni si nimic, am suferit destul, iar acum imi este absolut neutru tot ce se va intampla.
Vroiam doar sa stiu daca am vreo sansa ca domnisorica asta sa-si dea vreodata seama ce a pierdut si daca da sa vina si sa lupe asa cum o facea odata.
Wow. o poveste intreaga. ce sa spun, eu zic ca si tu sa renunti la ea chiar daca o iubesti, pentru ca iubirea nu le rezolva pe toate din pacate. Daca ti atat demult la ea, mai dai o sansa, spune-i ca e ultima sansa ca ea sa decida ce vrea sa faca cu adevarat si ca daca nici de data asta nu merg lucruriile intre voi, oricat de mult o iubesti va trebuii sa renunti la ea. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Iar de data asta ar cam trebuii sa ii impui mici limite, este clar ca acel baiat Horia ii cam face neclare sentimentele sau poate asa ii place ei, atentie din partea amandurora pentru ca nu se poate hotara pe cine sa aleaga, dar atat timp cat fostul a facut deja alegerea tu ii cam ramai singura optiune. Sa sti ca nu te iubeste, cand iubesti nu te chinui sa dezvolti sentimentul si nici pe fostul nu il iubeste, el ramas o incapatanare pentru ea, pentru ca el a ales deja si a exculsoo.
De lasat ne-am cam lasat unul pe celalalt, prea multe mi-a zis de el ca sa mai fie ceva intre noi, vroiam sa va cer parerea fiindca nu o inteleg de ce se poarta asa...azi imi zice tot felul de chestii, iar urmatoarea zi e intoarsa la 180grade.
Ma intereseaza sa stiu daca are rost sa raman prieten cu ea sau sa o las in pace ca poate asa o sa aiba timp sa-si dea seama ca a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Stii ce face? si sunt sigura de asta! il iubeste pe fostul ei ..si pe tine te tine atunci cand fostul nu ii da importanta in totalitate...sau se simte respinsa ea! nu isi bate joc ca nu poti numi bataie de joc. dar o doare ce face fostul ei si incearca sa isi alinte sentimentele cu tine. poate intr-o zi va ajunge sa te iubeasca! viata e de vina nu ea crede-ma.
La asta ma gandeam si eu ca s-ar putea intampla, dar am vorbit cu ea zilele trecute si imi spunea ca pe el il mai place, iar pe mine nu.Da, ma gandesc ca aproape toata relatia am fost cao roata de rezerva avand in vedere ca atunci cand vorbeste cu el pare cu totul din alta lume.
Ne mai intalnim pe la liceu dar nu ii spun decat un amarat de buna, iar ea imi tot arunca niste zambete care nu fac altceva decat sa ma enerveze.
Tin sa precizez ca de mult ori m-a mintit spunandu-mi ca iese afara cu o prietena sau e cu mama ei la cumparaturi cand de fapt iesea cu fostul ei.
Am inteles despre ce a fost vorba, am fost bun cu ea si am fost luat de prost, iar eu am continuat sa fac pe prostul doar doar si-o da ea seama.Toti prietenii m-au sfatuit sa inchei relatia de la prima fazacare mi-o facuse, dar am preferat sa o iert de fiecare data fiindca venea la mine plangand tot timpul.