| maineimismykeeeee a întrebat:

Buna seara,TPU!
Am o problema...
Mama tipa la mine, daca ii spun o problema...
Adica eu sunt cea mai emotiva din clasa bla bla bla, ceilalti sunt obraznici etc, etc.Parca incep sa cred ca ea se simte perfecta laughing.In ultima vreme am inceput sa imi fac un grup de prieteni,noroc caci cu ei ma simt foarte fericita. happy
NU am ganduri de sinucidere si chestii d-astea.
Intrebarea mea e:
Cum sa fac sa nu ii spun probleme,sunt cu gura marelaughing, ca sa nu mai tipe la mine?
Funda!
P.S. nu ma bate, nu ma jigneste.Doar tipa la mine, atat!

5 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca pe viitor n-o sa-i mai dai detalii despre viata ta pentru ca nu te sustine si nu reactioneaza potrivit.
Incearca sa nu-i mai spui, pur si simplu. Poate ea doar incearca sa te intareasca sa fii mai puternica, te iubeste si nu vrea sa suferi din nimicuri.Incearca s-o intelegi si pe ea. Vorbiti, spune ce te deranjeaza.

| lo a răspuns:

Poti sa faci cum zice killermaster, e un sfat bun mai ales ultimul paragraf.

Sau, vezi ce se intampla cu mama ta, carui fapt i se datoreaza comportamentul asta.Stres poate chiar depresie, starea adta continua de iritare, nu este sanatoasa nici pentru tinr si nici pentru mama ta. Poate are nevoie de ajutor, chiar unul specializat.Nu o lasa acum, poate are nevoie de tine.Stiu si tu de ea, i.nsa poate mama ta cunoaste doar aceasta forma de a comunica, se lasa dominata de nervi si stres asta nu inseamna ca nu te iybeste sau nu doreste sa te ajute. poate nu stie cum s.o faca. Ajut.o tu, fi pacienta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca si-a cam pierdut rabdarea, se mai intampla. Intelege-o si tu. Iar daca ai vreo problema adevarata sa nu eviti sa-i spui. E mama ta, doar ca are si ea problemele ei.

| Killeramaster a răspuns:

Sincer,părerea mea:
Dacă ai peste 18 ani, mută-te, găsește-ți un job. Dacă părinții sunt divorțați iar tatăl tău e un om de treabă, mută-te.Ai o bună prietenă? Ai rude care nu țipă, jignesc? Mută-te la ele.
Poți să faci în următorul fel:îți iei ce trebuie, îi scrii ceva și îl pui pe o masă, ceva. Dacă te sună, îi spui că mâine te muți. (asta dacă ai peste 18 ani).Ai încredere în tine! Cum ți-am zis, poți să te muți la o prietenă/rudă apropiată. happy. Poți să îți iei job, iar apoi îți faci propia casă.Cum am mai zis:asta doar dacă ai peste 18 ani!
Dacă nu ai 18 ani...Asta e. Așteaptă. Oricum timpul zboară repede.
Crezi în tine, în visele tale, în forțele tale! Gândește pozitiv și totul va ieșii bine!
Take care!

| Alina20100 a răspuns:

Incearca sa iti rezolvi problema sau scrie totul intr-un blacnot.