1.Daca n-ai avut relatii sexuale cu ea atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme, in mod sigur ca n-o sa te dea in udecata pentru stabilirea paternitatii, ea stie cine este tala copilului.
2. Celor care te ameninta le poti spune ca o sa le faci plangere penala daca nu inceteaza, conform Codului penal, citez:
"ART. 206.Ameninţarea
(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."
3.Nu baga de seama ce spune unul sau altul, daca nu este adevarat si o sa se opreasca dupa un timp.
Stai linistit, limiteaza accesul persoanelor astora la tel sau pe Facebook. Foarte bine, sa te dea in judecata, ca se face proba Adn si o sa plateasca ei tot. N-ai cu ce sa-i convingi tu, ea ar trebui sa clarifice situatia. Nu inteleg de ce nu a facut-o.
De asta ma mir si eu doar se baga in seama cu mine si a inregistrato un coleg cu telefonul si zicea ca este al meu si o sa ma dea in judecata dar nu ma ingrijorez doar incerc sa stau calm ca imi cam pierd cumpatul la un timp devine inervant cand se baga in seama iar eu nu-i zic nimic foarte multa lume mi-a zis ca nu mai am ce sa vorbesc cu ea sa se astep cand o sal nasca si apoi o sa vada ei