Eu nu cred ca este un lucru rau, doar ca iti va fi greu sa gasesti acea persoana. Si eu am avut fantezie cu o mulatra ( columbiana sau brazilianca ) si mi-am indeplinit-o si e mult mai bine. Fiecare persoana are un ideal in viata, daca acesta este idealul tau sa fi langa un mulatru nu pot decat sa-ti urez bafta si sa-ti tin pumnii. Vezi ca brazilienii, columbienii sunt mari lover-boy.
Da, acesta e idealul meu, sa fiu cu un mulatru.
Dar cum ai zis si tu. e greu sa gasesti o astfel de persoana si cand o gasesti. cine stie? E posibil si sa nu te placa:-|
Nu e nimic rau in asta.Mai demult gasisemi pe you tube pe unu; care se confesa ca el avea ca si ideal feminin asiaticele ( chinezoaice /japoneze/ coreence) Si cand isi indeplinise acest ideal gasise o tipa cam curva si instabila psihic
Nu cred că este vreo problemă cu tine, Rumeysa, ba chiar mi se pare foarte interesantă treaba asta. Să știi că băieților mai închiși la culoare le plac foarte mult fetele cu tenul deschis sau cu părul blond. De ce nu? Nu cred că există nume pentru așa ceva. E doar ceva foarte șmecher, din partea mea.
P.S: Eu mă văd doar lângă un coreean sau lângă un britanic, să nu râzi de mine
Nu am de ce sa rad.
In schimb ma gandesc la ce ar putea avea in comun un britanic cu un coreean.
Hei, dupa parerea mea si baietii cu tenul mai inchis la culoare Sunt fffff frumosi...Nu cred ca conteaza prea mult culoare...atata timp cat baiatul e ok si de treaba...
Nu au nimic in comun, dar vreau sa merg ori în U.K ori în Coreea să studiez
Oricum, coreeni sunt mai frumoși, așa că prefer un coreean
bubyely întreabă:
AtashiNoBakaDesu întreabă: