Si eu am trecut prin asemenea ganduri. Dar totusi de fiecare data m-am steaduit sa fac bine Am muncit cat de mult s-a putut, am invatst. Mi-am ocupat tjmpul cu lucruri frumoaee, am puctst... Ce este imporrant...este ca moartea nu rexolva absolut nimic. Moartea este dingurul lucru care vine sigur. Pentru adta nu trebuie sa misti un deget! Si vine garantat! Dar lumina zilei, asta este cea ai pretioasa. Am fost in comama, peste 160 de ora ...am vazut moartea cu ochii mintii. Era intuneric si intamplari din viitor, din actuzlirate, etc, dar era ca in umbre. Cand am deschis ochii si am vazut ziua, cerul senin si soare. Am simtit ca ma nasc. Dar toate aceste,, sinucideri nereusite au repercursiuni urate si daca viata iti oarea grwa, apou poate deveni mai grea. Dar intunericul, pate chiar iadul sa fii venic in el si sa nu te mai intori niciodata, nu este solutie. Ia viata asa cum este, invata sa te intelegi si lumea sa o intelegi. Du-te la biserica si eu de curand am studiat astrologia
Si eu am trecut prin asemenea ganduri. Dar totusi de fiecare data m-am steaduit sa fac bine Am muncit cat de mult s-a putut, am invatst. Mi-am ocupat tjmpul cu lucruri frumoaee, am puctst... Ce este imporrant...este ca moartea nu rexolva absolut nimic. Moartea este dingurul lucru care vine sigur. Pentru adta nu trebuie sa misti un deget! Si vine garantat! Dar lumina zilei, asta este cea ai pretioasa. Am fost in comama, peste 160 de ora ...am vazut moartea cu ochii mintii. Era intuneric si intamplari din viitor, din actuzlirate, etc, dar era ca in umbre. Cand am deschis ochii si am vazut ziua, cerul senin si soare. Am simtit ca ma nasc. Dar toate aceste,, sinucideri nereusite au repercursiuni urate si daca viata iti oarea grwa, apou poate deveni mai grea. Dar intunericul, pate chiar iadul sa fii venic in el si sa nu te mai intori niciodata, nu este solutie. Ia viata asa cum este, invata sa te intelegi si lumea sa o intelegi. Du-te la biserica si eu de curand am studiat astrologia. Invata sa te accepti si sa te perfectionezi. Resursele sunt in tine.
Eu te pot ajuta sa treci peste aceasta problema! Suna-ma intre 9:00 si 12:00! 0725 791 559