| Shnitzy1324 a întrebat:

Buna seara tuturor, a trecut aproape o saptamana de cand facusem acel party si pur si simplu m-am indragostit in el.

Ne cunosteam de ceva timp, dar nu prea ne vorbeam, adica chiar de loc.Sambata trecuta au venit toti in afara de el, mi-a zis ca va intarzia ceva timp, in fine.Era cu un coleg de'a meu,si noi cu o prietena dansam,si m-a salutat,iar colegu i-a zis ca gata suntem bete,dar ma rog aveam si noi dispozitie, fericite si putin ametita eu. >: Dupa ce am mai stat noi toti, si-a dat jos maiou nu mai tin minte din ce cauza, si i-am spus ca arata foarte sexy si radeam, mda.Si a zis cineva ca vroia sa fumeze, si am plecat cu el la magazin,era cu scuteru, l-am cuprins,incat simteam corpul lui lipit de mine si mi-am pus capul pe el,citez ca eram putin ametita de bautura, in fine cum am ajuns inapoi acasa, a inceput sa le zica tuturor ca asa, si asa.Printre invitati era si o fost colega care presupun ca-l place,mereu se da la el,si el a luat-o pe ea in brate si ii arata ce i-am facut eu,in timp ce eram in casa. Dupa o zi i-am spus ca-mi pare rau pentru ce s-a intimplat ori daca-l suparasem cu ceva, pentru ca i-am injurat rau pe toti, era offline cand i-am scris, si nu mi-a m-ai raspuns nimic.Sambata asta e un alt party, in cinstea ca se termina vara, o sa fie si cel mai bun prieten al sau, credeti ca ar trebui sa-l chem,sau ce sa fac? sad Poate ca n-am scris ceva corect,ori mai stiu eu, dar sper ca-ti inteles. Si, pe fata aia care se dadea la el, n-am cum sa n-o chem dar mi-e frica sa nu trezeasca gelozia in mine. sad Please help...

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te arunca cu capul înainte.
Ai grijă, sentimentul iubirii îți poate face și mult rău dacă nu ești atentă de cine te îndrăgostești!
Pa, pa.

| Aleeee95 a răspuns:

Ar fi ok sa il chemi... poate o sa lamuriti.

| AnneღU a răspuns:

Pfaii e cam ciudata treaba thinking Ideea e ca daca si lui ii place de tine?batting eyelashes Altfel de ce te-ar fi luat cu el pe tine? Fa si tu in asa fel sa nu iti pese prea mult de cealalta fata tongue Daca tii neaparat sa fii cu el, cheama-l tu la pary laughing ce naiba, dai asa usor inapoi? Dupa cum pare este unul din acei baieti caruia ii plac fetele tupeiste asa ca de ce sa nu fii una dintre ele? smug Haii, bafta la cucerit :*

| Shnitzy1324 explică (pentru AnneღU):

I-am scris un mesaj cu invitatia la petrecere si nu mi-a raspuns nimic, sooo?

| AnneღU a răspuns (pentru Shnitzy1324):

Fa in asa fel sa dai de el prin alt intermediu tongue Poate nu a vazut mesaju thinking

| Summeeerr a răspuns:

Pai eu zic sa vorbesti cu prietenul lui si sa ii zici ceva in genul "auzi, dar prietenul tau nu vrea sa vina? intreaba-l si tu ca poate o sa te simti singur, si ar trebui sa vina din moment ce e o petrecere de sfarsit de vara'. Eu am o relatie mai complicata cu un baiat. E bunnn, inotator polo de performanta. De 2 ani ne tot dam semne, si multe altele. Dar merge laughing.

| Aleeddia a răspuns:

Mai bine nu il chema. Poate ca nu ti-a acceptat scuzele inca.O sa mai fie si alte chefuri, nu? Poate ii trece.

| DoRinCoDrIn a răspuns:

Eu zic sa nu il chemi nici pe el nici pe ia si zii lui fata aia sa nu se mai dea la el.

| DoRinCoDrIn a răspuns:

Zimi si mie in ce oras stai?

| MikyDiky a răspuns:

Asta inseamna ca e un idiot si nu te meritawinking Eu una zic sa nu il mai INVITI!
Inseamna ca o place pe fata aceea sau incearca sa te faca geloasa wave