Ia-i sa zic un parfum frumos...a, un accesoriu dragut (gen o esarfa tare sau asa ceva), fa o prajitura buna, si fa-i ceva de mana pentru ca astea sunt cele mai valoroase si se va bucura mult (mama se bucura cand ii fac ceva de mana )..si cam astea ar fi ideile mele.
FUNDA? pentru rapiditate si idei?
Cred ca poti sa-i faci un album foto de miinele tale si sa scrii ceva ce-i va fi placut. In cazut dat nu e nevoie numaidecit ceva procurat principalu e atentia, dar nu singurul cadou caci e mama. Ce poate sa mai doreasca o mama?!
Pai, de exemplu poti sa-i faci un colaj cu niste poze de familie, dar trage-le la xerox sau fa ceva nu lua pozele sa le lipesti direct ca poate face crize cand vede
si poti foarte bine sa inramezi colajul..si sa-i dai un titlu sugestiv..si care sa "atinga la inima" gen: "Tot ce avem noi (tu si cu sora ta) mai scump", si mai poti foarte bine sa faci o felicitare manual desigur.ce zici? eu zic c-o sa-i placa ca e facut de voi. (poti ori sa alegi din 2 una ori sa le faci pe ambele)
FUNDA?
Hmmm.imi place mult ideea ta cu colajul
oricum nu sunt batuta in cap sa distrug pozele vechi
uite chiar acum am sa scnez pozele cu noi cand eram mici, cum ne tinea in brate, si am sa pun si poze din prezent.
si am sa ma duc in oras sa scot pe foaie de poza si am sa iau si o rama mare
ce zici?
Like, big like! m-am inspirat ca am vazut la cineva dar era mai simplu fara rama dar era taree! adica, acolo erau toate amintirile frumoase (era de la prietenii ei)
MULT SUCCES! (si vezi nu exagera cu rama ) ia-o cat mai clasica, gen aurie si atat. stii?
funda?
Am facut un colagj cu multe poze vechi si noi. le-am pus in ordinea anilor.
sub colaj am scris catde mult o iubim si am sa o scot in oras ca pe o poza..am sa o pun intr-o rama frumoasa si apoi am sa fac trandafiri rosii din hartie pentru ca sa nu se usuce niciodata!