anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, tuturor!
Tocmai ce am facut un test de sarcina, de la mici banuieli...Sunt foarte emotionata, sincer, chiar nu stiu ce tastez! Of Doamne, nu am rabdare pana saptamana viitoare, cand o sa merg la un ginecolog, de aceea apelez la voi, poate ati trecut prin asta si stiti...Sunt putin in ceata.A iesit prima linie, dupa care a iesit a doua dar mai putin clara decat prima. Oare vine barza sau nu?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul este neconcludent. Din experienta mea, este pozitiv, dar nu poti fi sigura. repeta-l maine sau poimaine dar din PRIMA urina de dimineata

| Diiaanna a răspuns:

Sunt sanse mari sa fii insarcianata si sarcina. Spun asta pentru ca am o prietena care a intampinat acelasi lucru, chiar si la al 2 lea test a iesit la fel, si la al 3 lea, iar cand a mers la medic se dovedise in e insarcinata dar nivelul de hormoni specifici sarcinii era foarte scazut, sarcina fiind in prima a 2 a saptamana, de asta a iesit asa. Acum depinde de organism.

| Diiaanna a răspuns (pentru Diiaanna):

Scuze pentru greseali. happy si cuvintele in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Diiaanna):

Astazi o sa ma fac un test.Ne dorim foarte mult un copil happy Am si niste simptome, dar de vreo doua luni.Menstruatia a venit, doar ca nu era normala.foarte foarte putina mi-a venit si eu nu sunt genul care sa mananc mult, acum mananc si dimineata foarte consistent si am pus vreo 3 kg pe mine.am zile in care mi se face greata pe moment si dupa ce mananc imi e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
E neconcludent testul.
Mai repeta-l odata.
Trebuie repetat peste cateva zile din prima urina de dimineata.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am facut azi testul si a iesit la fel!sad nu stiu ce sa credsad