Stai linistit o sa vina cu timpul. Eu am gasit asa ceva pe un chat nu zic unde ca nu e voie. Da stai linistit o sa apare fata respectiva in viata ta
Buna. Nu trebuie sa faci nimic,asa ceva nu se cauta. Pur si simplu vine de la sine. In cazul tau, probabil ca va veni exact cand te astepti mai putin. Calmeaza-te, ai sa vezi ca o sa iti gasesti acea fata pe care o doresti atat de mult. O seara buna
Nu trebuie sa cauti fata visurilor neaparat, tu fii la fel si vei vedea ca va apare si fata care sa te merite si care sa te iubeasca asa cum trebuie! Nu iti trebuie un anume tip de fata, vei vedea ca va iesi el soarele si pe strada ta atunci cand te astepti mai putin! multa bafta!
Mersi de sfat sa dea Domnul sa te auda ce ai zis, dar de la o vreme incepi a te resemna
Ai zis foarte frumos mai sus mersi , traiesc cu speranta dar pana la urma si speranta moare ultima
Esti tanar, nu ai de ce sa fii suparat din cauza asta. Probabil resimti asa tare pentru ca au venit sarbatorile si iti doresti cu mai multa ardoare pe cineva aproape, stiu cum e
Multa bafta! Ai sa vezi va sosi el si momentul respectiv si va apare si acea fata care sa te merite!
Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!
Bullshit. Mai pe scurt zis: am fost toata viata tocilar, dar acum mi-am dat seama ca am si nevoi biologice. Prietene, nu-ti mai cauta scuze, ca n-ai avut timp din cauza facultatii. Totul consta in comportamentul si atitudinea ta, iar daca la varsta asta, cauti fete pe Internet, scuza-ma ca-ti spun, dar ai ajuns la apogeul disperarii si nu vei reusi nimic asa.
Consider ca facultatea te educa si cum sa te incadrezi intr-o societate, intr-un colectiv, cum sa gestionezi anumite situatii. Nu direct, dar prin interactiunea cu profesorii, cu colegii de facultate, cu una alta. La cum ai prezentat situatia, tu presupun ca vrei o virgina, una cu ciorapei albi si parul impletit.
God bless you.
Esti bun, cel mai bun, de nepretuit dar pana la urma "daca prostia ar durea multi s-ar tavali in chinuri" nu cred ca esti cel mai in masura sa iti bati joc de altii sau sa faci misto de altii, dar stii cum se zice"De unde nu este nici Dumnezeu nu cere"
Din intrebarile tale pe site, sa inteleg ca esti acelasi personaj, dar cu mai multe conturi, cu aceleasi strigari disperate. Ai terminat constructiile, este de inteles, in caminele alea, incepi s-o iei razna.
God bless you.
Este posibil sa fi terminat constructiile, de fapt nu multi termina constructiile, iar de stat in camin, am locuit in camin spre deosebire de altii familia mea nu a avut posibilati financiare sa ma tina in chirie sau sa imi plateasca studiile (recunosc) dar am muncit in timp ce si studiam ca sa ma intretin, asta nu iti da tie mai multe drepturi decat altora
Nu va ambalati. Calm si civilizat .
Acum ca tot am scris aici, sa iti scriu ceva si tie la raspuns la "strigatul tau". Mie una nu imi pare ca la 23 de ani trebuie sa fii disperat sa ai o prietena, pana la urma esti in floarea varstei. De ce nu incerci sa iesi cu prietenii, la un film, la o excursie, ca cine stie ce gasesti.Pe net nu te'as sfatui sa incerci sa legi o relatie, pentru ca vorbele scrise nu sunt vorbe, nu auzi vocea si modulatiile ei, nu vezi gesturile.De exemplu imagineaza'ti ca e o tipa, vorbeste dragut cu tine, incepe sa iti placa de ea, ai vazut poze si e draguta, si cand iesiti si voi prima data, are o voce ascutita, vorbeste de nu ii mai tace gura, e prea zglobie, te innebuneste de cap. Sau ar putea fii contrariul, o tipa care abia de ii scoti vorbele cu clestele, si care se plange mereu ca ei nu ii place aia, ca ea nu merge acolo(desii pe mess, sau chaturi ti'a parut foarte ok). Incearca sa iesi in societatea asta, si vrei nu vrei o sa te lovesti si de fete, si daca esti un baiat de gasca cu care ai ce discuta si poti glumii, imposibil sa nu fie vreo fata pe care sa o cuceresti.Acum nu stiu cat te'a ajutat ce am zis eu aici, dar macar am incercat.
Hai sa nu ne dam rotunzi. Si eu am terminat constructiile. Afirmatia: nu putini termina constructiile, e putin cam aroganta. In ziua de azi, oricine termina o facultate, daca are vointa. Nu mai este scoala care se facea inainte. Hai sa nu ne cautam alibiuri, sa dam vina pe altceva, sa excludem ca avem vreo vina. Atat la facultate, cat si la locul de munca, presupun c-ai interactionat si cu persoane de sex feminin. Si da, mi se pare un strigat de disperare faptul ca la 23 de ani iti cauti o fata pe Internet, mai ales intr-un stil clasic, una cuminte care sa nu umble prin cluburi. Parca ai fi baiatul linistit, din banca lui, cu papion si pantofii lustruiti, cu parul lins si ciorapi albi care asteapta timid Cenusareasa si Zana din povesti. Poate asta nu-mi da mie dreptul sa te judec, eu mi-am exprimat STRICT punctul meu de vedere, asa cum si tu ai judecat si m-ai facut mai pe scurt dobitoc si prost ("daca prostia ar durea multi s-ar tavali in chinuri"). Spre deoebire de tine, eu dau cartile pe fata si spun ce simt, ce consider. Iar in cazul asta, mi te pari jenant.
Fii barbat!