| Cazian a întrebat:

Buna seara, vorbesc cu o fată de 3 săptămâni, ne-am vazut o data, și a fost totul ok. Eu am 24 de ani și ea 21. Și am rămas ca o sa ne mai vedem. De vorbit am tot vorbit, dar când vine vorba să ne întâlnim tot bagă scuze, la fel și când vine vorba să ne sunăm, tot să lăsăm pe mâine ca bla bla bla. eu cred sincer că-mi pierd timpul. Ceva sfaturi?

13 răspunsuri:
| Cazian explică:

Îți mulțumesc pentru mesaj, am vorbit cu ea, și a dat de înțeles ca ar vrea cea, ca am glumit cu ea ca ne da-m drumul încet in direcția bună. Acum cine știe, se lasă greu, habar nu am, am mai fost cu femei, dar niciodată nu am pățit să mă refuze de 2-3 ori, probabil ca are ceva rețineri și temeri din trecut.

| VENON a răspuns (pentru Cazian):

Cu plăcere și succes in continuare.

| Giulia911 a răspuns:

Las-o balta

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu esti capabil sa intelegi ca fata nu este interesat de tine?
Da-i pace, ca de aia tot te amana cu vazutul: NU te place!

| Whitte a răspuns (pentru Cazian):

Cum adica "se lasa greu"? De ce crezi ca toate femeile trebuie sa cada in fata oricarui barbat? Nu te place. Dar nu te respinge brutal. Asteapta sa-ti dai tu seama.

| DandG2304 a răspuns:

Mai exista si femei timide, care au nevoie de mai mult timp. Poate ca testeaza rabdarea ta, sa vada cum reactionezi sau poate ca pur si simplu nu este interesata. Sunt multe posibilitati!

| Andreipho a răspuns:

Inseamna ca, nu vrea sa iasa cu tine in oras. Cel mai bine este sa lasi in pace. si mergi mai departe.
Asa se intampla genul asta in general si n-ai ce sa faci.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu simti ca iti pierzi timpul.
Daca nu te place, atunci de ce mai pierde ea timpul la discutii?

Lamuriti treaba asta cat mai repede. Voi 2, nu TPU.

| Cazian explică (pentru Violleta2022):

Hai ca nu e interesata? De asta îmi scrie ea prima, și începe ea conversațiile

| Cazian explică (pentru Whitte):

Nu știu ce să zic, ca îmi scrie prima, nu i-am scris câteva ore și deja mă lua cu din astea, "ai uitat de mine?" Poate așa ai pățit tu, da nu e cazul la mine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ei, ai aflat daca va mai vedeti in weekend?
Vine vacanta scolara. I-ai propus sa mergeti undeva?

| Cazian explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Trebuia să ne vedem sâmbătă, a rămas în oraș, și nu a plecat la ea în oraș, ca să ieșim. Și a răcit, ca are febră..nu am noroc să ies cu ea?, cred ca sunt blestemele fostei mele.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cazian):

"nu a plecat la ea în oraș, ca să ieșim" E semn foarte bun.
Trimite-i niste plicuri de Fervex, Hapciu (Fares) sau pentru raceala si gripa (Fitterman Pharma).