Pai pentru prima data du-te la ea si vorbestei, adica intreab`o dc face lucrurile astea. Daca nu merge cu vorba amenint`o, geva gen: daca nu te potolesti te bat si alte chesti. daca nici asa nu se potoleste fai aceleasi lucruri ce ti-a facut si ea tie si prietenilor tai.sau poti sa ii faci niste farse, gen: daca e sa fii pana in clasa a 8-a ia un iaurt si pune-i pe scaun...sau daca nu aveti si nu va da iaurt sau lapte la scoala iai sticla de apa,dar cand nu este ea in clasa,si scuipai in sticla))Astea au fost niste farse,iar acum sa ma gandesc la niste replici.a,, tu nu vezi cat de nesimtita ai devenit, incearca si tu sa fii mai serioasa si daca tu nu vrei sa te comporti frumos si o tii cu scarbosenii atunci ma cobor la mintea aia a ta jegoasa si sa vedem daca iti convine."Sper ca te-am ajutat.Te pup:*
Ar fi o idee sa vorbiti cu dirigintele. Daca incercati sa-i faceti farse de genu, poate va spune ea dirigintelui si picati voi prost. Dirigintele trebuie sa fie om intelegator si sa discute si cu ea si cu voi, chiar la ora de dirigentie. Daca este elementul care strica intregul colectiv, poate sa o expedieze In clasa mea s-au intamplat acum cativa ani lucruri de genu asta .
E un obicei mai mult pueril de-al ei sa se dea in spectacol.In legatura cu prietenul tau, mai mult ca sigur ii facea avansuri si acesta a refuzat-o.Ea incearca acum sa se razbune, incercand sa arate ca de fapt nu este ranita, si de aceea ii vorbeste urat.Tu, cel mai probabil, esti o victima colaterala.Esti prietena lui, ceea ce ea isi doreste sa fie, acum te confrunti cu furia unei fete ranite.Nu este vina ta, bineinteles. Tinerii de genul nu sunt asa pur si simplu, cel mai adesea comportamentul lor isi are originile in anumite probleme de natura familiala.Are caracter puternic si te asigur ca nu o sa o pui pe fuga cu niste cuvinte urate sau farse rautacioase.Nici nu vad sensul in a te cobori la nivelul ei. Fata are nevoie de ajutor. Vorbeste cu dirigintele tau sau chiar cu directorul pentru a-i pune in tema cu obiceiurile colegei tare.Are nevoie de ajutor, trebuie dusa la psiholog si cat de repede!
Nu prea ai cum sa ii faci farse pentru ca ar putea sa fie si mai rau dupa aia... sincer nu am nici o idee prea buna dar: fie gasesti un moment in care ea SINGURA face ceva penibil fie o poti "ajuta" sa se faca de ras SINGURA. de exemplu (pare putin cam dur si scarbos dar asta mi-a trecut prin minte) inainte ca ea sa se aseze pe scaun puteti sa ii puneti o bucatica de ciocolata, fara ca ea sa-si dea seama... ciocolata se va topi iar restul cred ca iti imaginezi. In fine, ideea e sa se faca singura (chiar daca cu putin ajutor din partea voastra) de ras. In cazul in care tot nu reusiti eu cred ca ar tebui sa apelati la diriga/dirigu vostru
PS. faza cu ciocolata a patit-o o colega de-a noastra si toti (mai ales baietii) au ras foarte mult de ea
Ai perfecta dreptate in legatura cu dirigintele, doar ca din nefericire, diriginta mea e prietena foarte buna cu mama nesuferitei asteia. si din acest motiv, de fiecare data cand ea face ceva. nu-i face nimic. Abia daca o cearta putin. In schimb, daca ii zicem noi ceva de ea. atunci ne zice ca ne scade nota la purtare si nu stiu ce. Multumesc pentru raspuns!
Ai dreptate, Multumesc! Intr-adevar, cred ca ai prins-o bine in legatura cu prietenul meu. As vrea sa pot vorbi cu diriginta, dar nu pot, pentru ca este prietena foarte buna cu mama acestei colege, si atunci are impresia ca e grozava. O sa incerc sa vorbesc cu directorul. Iti multumesc pentru raspuns!
) chiar e haioasa faza! Iti multumesc mult pentru sfat!
Replici pentru a insulta pe cineva
Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi.
Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica.
Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca.
Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.
Cand vorbesti cu mine sa taci din gura!
Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urata?
Orice fata are dreptul sa fii urata, dar tu abuzezi de acest drept.
Hai spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.
Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.
Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.
Felicitari pentru noua ta prietena... pacat ca nu o place nimeni!
De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot.
Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?
Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor.
Cum de doi oameni asa de frumosi ca voi... au un copil asa de urat?
Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten... Dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit.
Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea... Pana nu te-am cunoscut nu credeam in Iad!
Cum trec zilele si ma gandesc ce norocos sunt... pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi.
Multumesc ca ai fost o parte din viata mea... nu stiam ce e o viata de caine pana sa te intalnesc pe tine.
Inainte sa pleci, poate ai vrea sa iei cutiul din spatele meu... probabil o sa mai ai nevoie de el.
Arati foarte bine pentru varsta ta... zici ca ai fi in viata.
Cand eram impreuna ai spus ca ti-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despartit cred ca e cazul sa te tii de promisiune.
Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam?
Sunt asa de trist fara tine... parca ai fii aici.
Felicitari pentru bebelus... inca nu ai aflat cine e tatal?
Prietenii tai vroiau sa faca ceva special de ziua ta... asa ca ne-am gandit sa te trimitem la culcare.
Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU!
De ce intodeauna oamenii prostii au o gura mare?
Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta.
Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere.
Te ratacesti mereu in ganduri... e un teritoriu necunoscut pentru tine.
Nu ma supar ca vorbesti asa de mult, atat timp cat tu nu te superi ca eu nu te ascult.
Nu vreau sa te fac maimuta. De ce sa imi asum eu meritul pentru ceea ce ti-ai facut singur?
As vrea sa te insult, dar nu cred ca te-ai prinde.
Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot.
Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare.
Acum stim de ce unele animale isi manca copiii.
Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
Acum e un moment potrivit pentru a deveni o persoana disparuta.
Nu esti asa de idiot precum vorbeste lumea, esti mult mai idiot.
Cand zice un prof ca are idei proaste si ca zice numai prostii tu ii zici la domnu prof : Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
Cand zice chestii gandite cu tot sufletul te prefaci ca no auzi si la cea mai mica pauza ii zici : Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
Dar sa nu-i zici : Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. -- Pt ca poate iti zice inapoi ca ati vorbit in acelasi timp sau ca ai vorbit prea mult
Cand va certati si te face nu stiu cum ii zici : Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti. SAU Hai spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde SAU Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.
(asta imi pace muuuult) SAu Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.
UITE PE ASTA O ADOR :Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor.
Mult mult SUCCES! Stiu cum e, iti trebuie tupeu, dar dupa o sa te simti binneeee
Farse :
Suni si zici:
EA:"-Alo!
TU:-Casa Cimitirul 3?
EA-..."
Daca nu-i plac viermii sau paianjenii pune-i in penar, pune-i lipici pe scaun, dar sa nu te vada nimeni ca poate te spun
Daca are succes la baieti zii ca ai aflat ca preferatul ei o injura pe la spate
Sunt magazine de farse si substante care miros a balega sau vanturi si pune-i pe scaun o picatura sau mai mult sa vezi ce tare o sa fie sa miroasa urat, sau pune-i ceva rosu pe pantaloni si tot felul
Successssssssss!
Multumesc mult! O sa-mi fie de folos cand se termina vacanta! de-abia astept sa o revad pe colega nesuferita ! Sarbatori fericite!