| TOoSsy a întrebat:

Stiu ca o sa para ciudat, insa imi place de un baiat. Sincer il cunosc de mult timp inainte eram prieteni dar nu am mai vorbit ca 1-2 ani si cand l-am revazut era complet schimbat, problema e ca nici nu am mai vorbit cu el.
Pe facebook imi da like-uri la poze in ultima vreme, m-a ciupit si eu l-am ciupit inapoi, dar nici gand sa ma salute, si mie mi-e rusine sa ma bag in vorba cu el, adica nici nu stiu ce sa-i spun.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Șurubelniță a răspuns:

Raspunsul este simplu.
In primul rand trebuie sa constientizezi faptul ca daca esti timida nu vei avea multe avantaje, chiar deloc.
In al doilea rand, ai pretentia ca el sa te bage in seama, insa te-ai gandit ca poate si el e la fel de timid ca si tine?
In cazul acesta o sa va ciupiti luni bune, poate chiar ani fara sa va ziceti nimic pentru ca nu stiti ce sa vorbiti unul cu altul.

Eu zic ca pur si simplu ar trebui sa te bagi in seama cu el, il saluti, il intrebi ce mai face, bati niste apropouri ca nu ati mai vorbit timp de o perioada indelungata si ca ai vrut sa vezi ce mai face, cum o mai duce.
Puteti vorbi despre scoala/facultate, ce va place, ce nu va place, muzica, sa faceti schimb de melodii care va plac s.a.m.d.

Fii doar tu insuti si discutia va decurge fara nicio alta problema.
Nu lasa o problema minora ca timiditatea si frica de a afla reactia baiatului sa intervina in obtinerea a ceea ce iti doresti.

3 răspunsuri:
| Lavvvo a răspuns:

Nu ma fi timida.

| TOoSsy explică (pentru Lavvvo):

Usor de spus... Poate daca nu s-ar fi schimbat asa de mult. Nu-l mai recunosc, dintr-un baiat normal a devenit un fel de vedeta a liceului.
Tot ce nu inteleg e de ce imi da sperante, adica atunci cand am vazut ca ma ciupit pe facebook ma gandeam ca mai am o sansa, dar apoi nimic. Nici nu m-a bagat in seama.

| gmxromania78 a răspuns:

Asta-i problema la fete! La varste mici nu se uita la baietii de varsta lor, li se par niste "agarici cu coarne" iar dupa 2-3 ani cand adolescenta schimba in totalitate copilul din ei, fetele sunt de alta parere inainte de vremea aceea. Deci pentru urmatoarele generatii: fetele se dezvolta mai repede ca baietii, cautati pe net, chiar asa e, baietii sunt copilarosi pana la 14 ani apoi, radical se schimba viata si fata lor, de nerecunoscut.
Pentru intrebarea ta: Spune-i ce simti, ca ai inceput sa ai sentimente pentru el si cu asta rezolvi tot, nu astepta sa iti trimita el mesaje, poate habar n-are ce ai tu de gand. Intreaba-l si iti v-a raspunde. Succes!