Asa este cu iubirea: poate fi dulce, dar si dureroasa.
Este decizia ta: merita- sau nu sa mai continuati.
Mai sunt multi baieti in lume, sigur iti vei gasi si alti prieteni...
Bună! Nu ai o problemă psihică, e o traumă care pare să provină din familia ta, ce fel de relație ai avut cu tatăl tău? Fata de obicei caută într-o relație ceea ce nu a primit de la tatăl său, dacă tatăl a fost alcoolic și nu i-a oferit iubire, ea va căuta pe cineva care îi poate satisface acea nevoie. În cazul tău, dacă băiatul se poartă frumos cu tine iar tu îți pierzi interesul înseamnă că respingi idea că meriți să fii tratată frumos pentru că e posibil ca tatăl tău să nu te fi tratat astfel și crezi că meriți să fii tratată rău și să suferi. Pentru a reuși să schimbi acest tip de atașament ai nevoie o colaborare pe termen lung cu un psihoterapeut. Nu trebuie să știe nimeni că mergi la terapie și nu, terapia nu te face nebun sau mai știu eu ce, ci dimpotrivă, te ajută să înțelegi cum funcționează mintea ta și cum poți să te vindeci de anumite traume care îți afectează viața din prezent. Sper că te-am ajutat!
Bună! Nu ai o problemă psihică, e o traumă care pare să provină din familia ta, ce fel de relație ai avut cu tatăl tău? Fata de obicei caută într-o relație ceea ce nu a primit de la tatăl său, dacă tatăl a fost rece și nu i-a oferit iubire, ea va căuta pe cineva care îi poate satisface acea nevoie.
În cazul tău, dacă băiatul se poartă frumos cu tine iar tu îți pierzi interesul înseamnă că respingi idea că meriți să fii tratată frumos pentru că e posibil ca tatăl tău să nu te fi tratat astfel și crezi că meriți să fii tratată rău și să suferi. Pentru a reuși să schimbi acest tip de atașament ai nevoie o colaborare pe termen lung cu un psihoterapeut.
Nu trebuie să știe nimeni că mergi la terapie și nu, terapia nu te face nebun sau mai știu eu ce, ci dimpotrivă, te ajută să înțelegi cum funcționează mintea ta și cum poți să te vindeci de anumite traume care îți afectează viața din prezent. Sper că te-am ajutat!
Bună, da ai o problema..problema este ca ești prea imatură sa ai o relație..mai trebuie să treacă timp si încercări cu plânsete si etc pana îți dai seama si stările tale emoționale pot fi controlate într-un mod pozitiv
A atasa inseamna a alatura, a lipii, a lega ceva de altceva, ori tu in nici un caz nu esti atasata de acesata persoana, mai ales ca el este la 300km departare.
Asta este obsesie la tine, nu atasament!
Cum este diferenta de varsta intre voi si pe deasupra o distanta de 300km, relatia asta nu are nici un viitor!
Eu ti-as sugera sa te focusezi pe CARTE si invatat pe rupte, ca asa trece foarte repede timpul si-l vei uita!
În momentul de față cred că e evident că de ce ai tu nevoie nu e un iubit, ci un tată care să îți ofere ceea ce tu cauți.
Pina la urma, ce vrei? Vrei sa fii cu el? Pune mîna pe telefon. Treci peste tine. Uneori trebuie sa facem ce nu ne place, ce nu ne convine. Nu vrei? Lasa-l unde e, la 300 de km. E loc suficient pentru amindoi in lumea asta. Doar ia-ți inima de la el.
Cu siguranță ai fi zis și în cazul meu la fel, mai ales că e vorba de dublul, 600 de km. Dar, a avut viitor, au trecut 15 ani de atunci.
Effy35 întreabă: