Te inteleg perfect. E foarte greu sa alegi si mai ales cand partea financiara e decisiva, pana la urma este un risc pe care ai putea sa ti-l asumi, dar ai aceasta constrangere de job.
Cu toate astea o experienta Erasmus e foarte bine vazuta in CV si poate nu vei mai avea ocazia asta, mai ales ca suntem intr-o situatie nu prea roz ( pandemie ).
Din pacate mai mult nu pot sa iti ofer si oricum de tine depinde. Alta optiune este sa negociezi cu angajatorul acest lucru si sa le spui ca ai nevoie de aceasta experienta pentru ca te ajuta in cariera si ca totusi doresti sa revi pe post daca ti se ofera acel liber, asta ca sa le arati ca nu vrei sa pleci si atat ( ma rog tu o sa pleci cand vrei de fapt, dar ca sa incerci sa iti pastrezi si integritatea financiara pana una alta )
Mult succes!
O singură săptămână nu merită, mai bine continui treaba, te faci stabilă pe acel post.
Daca tu consideri ca vrei sa faci o cariera din postul de casier e ok.
Dar ar trebui sa evaluezi oportunitatile acelui proiect Erasmus, care din punctul meu de vedere suna mai interesant decat sa lucrezi ca si casier.
Daca nu te afecteaza parasirea postul de casier (din punct de vedere financiar sau alt motiv) si revi dupa proiectul Erasmus, poti sa iti cauti linistita alt job si dupa Erasmus.
Păi oricum job-ul ăsta îi temporar, gen vreau sa renunț după ce îmi dau examenul de disertație, asta fiind în vară, însă sunt în cumpănă că nu aș vrea să renunț la job-ul meu pentru o săptămână în Cipru. Oricum de plătit nu sunt plătită în acest proiect ci doar am asigurate anumite chestii, transport, cazare etc. De job am nevoie, este singura mea sursă de venit. Nu știu ce să fac.
Erasmus este schimb de experienta de studii, care lasa amprenta mai puterica decat un post de casier.
Ca angajat, ai dreptul la 30 zile concediu fara plata, pentru studii.
Concluzie: Cere si ti se va da!