Salut!
Intoarce-te la familia ta si vezi-ti de facultate, obtine un job si apoi te poti intoarce la el. Dar sa stii ca nu e bine deloc ce face iubitul tau.
Cunosc si eu pe cineva exact la fel, doar ca ei au ajuns la 30 si ceva de ani si el tot dupa ma-sa este si nu comenteaza in fata ei.
Vei ajunge sa faci si tu la fel daca nu schimbi nimic acum.
Dupa ce veti fi amandoi independenti din punct de vedere financiar, va mutati impreuna, DOAR VOI DOI.
Daca va comenta iubitul tau cand ii vei spune ca vrei sa pleci, sa-i spui ca, la fel ca el, si tu ai o familie de care trebuie sa asculti.
Pa!
Nu ii suport pe astia care stau numai dupa fusta mamei si isi pun parintii pe primul loc pana la 80 de ani. O sa ramana niste frustrati papa-lapte care vor cere voie parintilor sa faca orice rahat.
Eu in locul tau nu as sta cu cineva care e obsedat de familie in asa masura
Nu poti face nimic. Stai in casa parintilor lui, nu contribui cu nimic, nu muncesti. Ai totul de la ei care iti sunt straini. Faptul ca traiesti in concubinaj cu fiul lor nu iti da nici un drept, Nu poti cheltui munca lor pe ce vrei tu.
Daca parintii tai te accepta, intoarce-te la ei pana iti termini studiile. Dupa ce vei avea serviciu si banii tai, faci cum vrei.
In locul tau, m-as intoarce acasa si mi-as vedea de facultate. Daca renunti la facultate ca sa ramai cu el, iar peste "sa zivem un an" va despartiti, tu ce mai faci atunci? Daca te iubeste cu adevarat, o sa inteleaga, si o sa te lase sa iti vezi de facultate. Poate sa-si gaseasca un serviciu mai aproape de tine, si sa va fie bine atat tie cat si lui.
Sasa1sasa1sasa1, nu te gândi ca stau degeaba
Niciodată nu au venit de la munca și n au găsit mâncare și plus de ăsta el muncește și pentru mine
Asta se intampla cu toti barbatii si mamele lor. cred ca iubitul tau n uare leac si va fi mereu un fel de papa-lapte in fata mamei
Peste putin timp vei incepe scoala --- dupa ce vei pleca, te vei lamuri cum sta treaba cu " el muncește și pentru mine "!