Daca ai spus o relatie de prietenie de unde stii ca el te place, poate vrea acelasi lucru, insa daca iti da semne incearca sa-l lasi asa, fii mai rece un timp, ca sa intelegi, la baieti le creste egoul cand vad ca o fata ii place "aa asta e moarta dupa mine" nu le arata afectiune si pe cei care nu i placi si ei vor altceva distanteaza te de ei, e clar ca daca nu accepta relatia de prietenie voiau doar relatie sau etc.
Buna.
Eu zic ca daca nu iti place de el, chiar daca se poarta frumos cu tine, nu are rost sa ii dai speranta, sa il minti, amagesti ca ar avea vreo sansa. Si mie mi s-a intamplat la fel cu un tip, se tinea scai dupa mine, era lipicios, da nu imi placea mie de el
Buna.E necesar sa ii spui fix asa cum ai scris aici, ca il vezi ca pe un frate, ca tii la el ca la un frate si atat, nimic amoros.Incearca sa ii spui frumos, cu bun simt, sa nu il umilesti. Daca el te apreciaza in aceeasi masura, tot strict ca o prietena, va mai sta pe langa tine, insa daca el a crezut ca se poate infiripa altceva intre voi, probabil va fi ranit si se va departa.Bafta!
Da, va înțelege gresit si se va simti umilit dacă ii spui ca ții la el ca la un frate, mai bine nu mai fii amabila cu el.
Nu faci nimic, daca cumva incearca ceva, ii spui clar ca nu vrei o relatie cu el ca partener.
Pana atunci lasa-l in pace, ca de inteles nu poti sa-i dai decat daca el vrea sa faca un gest in aceasta directie.
Altfel nu ai cum.