anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata si am 18 ani si am un prieten care are 26 de ani si sta in alt oras, si am vrut sa merg in orasul lui sa fac facultatea acolo ca sa fiu mai aproape de el, dar nu i-am spus mamei si totusi si-a dat seama, chestia e ca nu suntem de aceeasi religie si ea nu e de acord nici ca suntem de religie diferita, nici ca eu sa ma duc acolo, mi-a pus conditia ca el sa treaca la religia noastra, dar nu il pot presa sa faca asta pentru ca fac si mai rau. Ce sa fac sa o conving sa ma lase acolo? I-am zis ca merg sa fac scoala, si sa fiu mai aproape de el ca sa am oarecum ocazia sa ma vad cu el din cand in cand, nu sa ma marit, nu sa ma mut la el...va rog sa ma ajutati, ca habar n-am ce sa-i mai zic.

7 răspunsuri:
| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Raspunsul il stii chiar tu. Nu pune o intrebare care sa iti afecteze viata aici. Mai ales la cati idioti sunt care raspund aiureli pentru puncte. Incearca sa ii explici mamei ce inseamna el pentru tine. Si ca sa fii sigura. Fai o vizita barbatului fara sa stie. In caz ca e cu alta sau ceva mai rau. Si vorbeste cu mama ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alexxxxxandraxxx):

Am incredere in el, vorbim de foarte mult timp, nu e cazul sa ma gandesc ca e cu alta sau altceva, am scris asta aici pentru ca nu stiu ce sa fac ca sa rezolv asta si sa ma duc acolo...

| Freya1 a răspuns:

Cu toate ca religia nu este un impediment depinde si de ce religie ai tu si el.
Ai 18 ani si trebuie sa iti creezi un drum in viata deci asa ca trebuie sa mergi la o facultate buna de viitor dar in acelasi timp sa ai si o situatie stabila.Credca nu o sa reusesti sa o convingi pe mama ta iar daca el te iubeste si mai are si 26 de ani ar putea el sa vina mai aproape de tine deoarece s-ar descurca mai bine sa se intretina decat tine.Alor tai este normal sa nu le convina sa mergi si departe de ei unde nu ai o supraveghere sa cheltuie si bani sa te intretina in gazda si la facultate ca el sa stea comod la el acasa. Daca ai reusi sa il convingi pe el sa vina sa le demonstreze alor tai ca tin la tine si e un baiat serios poate ar privi altfel situatia.Ai mai sta asa o perioada si cand ai vedea ca poate sa fie serioasa treaba si chiar merita acel baiat sa iti imparti viata cu el poti sa alegi sa mergi unde vrei si sa ai ce religie doresti ca esti majora si poti deveni independenta

| mgtow a răspuns:

Daca nu te mariti si nu stai cu el la ce iti trebuie prezenta lui? Treaba religioasa e lipsita de interes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu stau cu el tot timpul, dar vreau sa fiu aproape de el

| Lioana a răspuns:

Știe mama ta de ce nu te lasă. Diferențele religioase poate că nu par importante acum dar în timp vor deveni și va vor afecta relația dacă ajungi sa te măriți cu acest bărbat.

| petitconseil a răspuns:

Are dreptate mama ta sa nu te lase in alt oras.Ea vrea ca tu sa ajungi departe, nu sa te impiedici de un barbat pentru ca a inceput sa te ''manance''. Dupa cum ai spus si tu, vrei sa mergi acolo pentru el, nu pentru a face facultatea.Gandeste-te ca deja viitorul tau este compromis,depinde de tine ce alegi sa faci in continuare,sa-ti vezi de facultate,ori sa mergi in orasul lui sa faca el ce vrea cu tine, pentru ca din moment ce esti departe de casa ta, langa un barbat mult mai matur ca tine, asteapta-te sa fii folosita de el, pentru ca el va profita de situatia ca tu te-ai oferit deja sa fii o concubina sau asa zis ''iubita'' si nicidecum o studenta care stie ce vrea de la viata! Succes!