| Antonia919 a întrebat:

Buna,sunt fata si imi place de un baiat de 5 luni.Chestia e ca am pus-o pe sora mea sa îi scrie si el a zis ca cine sunt ca nu ma cunoaste, tiind sa va zic ca am fost cu el la mare si a dat semnale ca ma place.
I-a spus ca nu ma cunoaste si sa îi de-a poze cu mine.
Am primit un mesaj, anume de la un cont fake care avea numelele lui si mi-a zis ca ma place.Sora mea cand l-a intrebat a zis ca nu e el si atat
CE CREDETI? MA PLACE?
Fara sa faceti misto va rog!

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Inseamna ca nu este el daca a zis ca nu e el. Deci nu are cine sa te placa?
Trebuie sa vb cu acela pe bune, nu cu fake-uri.
Ca daca erai cu el la mare, era imposibil sa nu te cunoasca.

| sabin89 a răspuns:

"imi place de un baiat de 5 luni."
Dragă, e prea mic. Nici nu merge în picioare la 5 luni. Lasă-l să mai crească. happy

| Mopmop a răspuns:

In primul rand. ia-ti inima in dinti si discuta direct cu el fara intermediari. In al doilea rand... daca totusi stii clar ca are un cont Fb fake... pana la urma se dovedeste ca si el e fake. Mare grija in ambele cazuri oricum sa ai! Multa pace si intelegere sa ai!

| siriusblack98 a răspuns:

Ai 14 ani ca să mai trimiți mesaje de dragoste prin intermediari?

| deeajk109 a răspuns:

Hey,eu nu o sa te iau la misto, dar după propia mea experiență îti spun de acum.Am facut la fel gafa.Am crezut că baiatu pe care îl placeam de 1 an si ceva ma place la fel, dar nu a fost așa. Dupa ce i-am spus prin mesaje că îl plac, nu a mai vorbit cu mine.Deci dacă băiatu acela își face un cont fake își bate cel mai probabil joc de tine, nu pune la suflet cum am pus și eu.

| Antonia919 explică (pentru deeajk109):

Mulțumesc mult!
El imi zicea pe contul acela fake ca ma place etc si cand i-a trimis mesai facea ca nu ca nu e el da nu a negat ca nu ma place.
Altfel putea sa zica nu, nu sunt eu acela si nu o plac, dar a zis doar ca nu e el
Oricum nu stiu ce sa mai cred!
Si mulțumesc că nu m-ai luat la mișto ca unii

| Antonia919 explică (pentru deeajk109):

Si a zis ca nu ma cunoaste si ca să-i dau poza
Da n-are cum ca am fost împreună la mare.Eu cred ca face doar ca sa îi dau poze d-asta.

| deeajk109 a răspuns (pentru Antonia919):

Da,acel băiat nu este potrivit pentru tine după părerea mea și eu am pățit tot așa.