Nu ai facut decat sa accentuezi neincrederea in tine a mamei tale. Dupa cum este si normal, trebuie sa suporti consetintele.
Fa ca mine, lasate pedepsita la pc la tv la toate, in afara de telefon si sa te lase afara, ai ce face cat-de-cat.
Pai de ce sa te stresezi.Eu am notele de la 2 la 7, mediile 5 pe linie si nu ma stresez.Nu te stresa o sa iti recapeti increderea dupa ce obtii un 10.Hey bafta la scoala si dale incolo de note.
Cel mai bine ii zici inainte de sedinta de note.ii zici exact cum ai scris aici..si ii promiti ca o sa iti repari notele si o sa inveti mai bine. daca nu ii vei zice si afla la sedinta o sa se supere mai tare...hai curaj, se supara pe moment, dar o sa ii treaca ei! suuces :*
Daca stiai ce ai facut de ce iai spus de sedinta ......eu daca am ceva de ascuns nu ii spuneam nimic de sedinta si nu afla,,,, in caz ca afla ii zici ca tu nu stiai ca erai la proful de istorie ca sa te rogi de el sa nu iti treaca nota pentru ca tu nu esti de 4
Ar fi mai bine sai ii zici notele pentru ca daca ar afla de la prof ar fi mai rau dar sa-i spui ca e prof dificil
Am avut si eu probleme de atea. Dar cel mai bine ar fi sa ii spui inainte sa afle ea. pentru ca e mai bine...Asa spun eu. Pentru ca va fi mai suparata pe tine daca nu ii spui.
Ii zici dinainte de sedinta, ii spui tot ce s-a intamplat(mai infloreste si u dar nu prea mult), daca stie dinainte nu va fi asa suparata, chiar daca nu pare o idee buna este.
Daca mama ta o sa afle de la sedinta de notele tale o sa fie si mai dura pe urma si nu o sa mai aiba incredere in tine...
Da dar nu ii pot spune deoarece este foarte dura si mie teama sa ii zic...
Mmm incearca sa vb matur cu ea si sa vada caai stapanire de situatie... bineinteles trebuie sa inveti sa iti maresti nota. ia un zece. si arata-i carnetul o sa ii treaca atunci. cat despre pedeapsa nu ai decat sa t supui si sa ii spui ca stii ca intr-adevar iti meriti pedeapsa.
Eu zic sa fi linistita toti trecem prin asa ceva, o astfel de problema nici nu poate fi numita o problema cand ai sa cresti o sa vezi ce inseamna cu adevarat sa ai probleme!
Buna.Spune-i adevarul repede deoarece nu o sa ii placa sa auda de la diriginta notele.Pa,pa
minnie91 întreabă: