Stai, esti eleva, ba chiar undeva unde conteaza inca notele, si esti logodita?
Nu, nu ar *trebui* sa le poti indeplini. Este bine daca le indeplinesti dar in niciun caz nu e problema lui! iubirea nu se bazeaza pe note si pe ce reusesti tu sa faci, ci pe cine esti.
Chestia cu clinica nu e ok deloc.
1 Corinteni 13:4-8 VDC
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârși; limbile vor înceta; cunoștinţa va avea sfârșit.
Ai doua solutii mari si late:
2. consilier matrimonial, lucru la care majoritatea zdrobitoare a barbatilor REFUZA sa se duca, moment in care poti sa tragi concluzia evidenta ca nu ii mai pasa deloc de tine si nici de relatia voastra
1. EVIDENT, despartirea, o viata de calvar NU merita, si ai stat deja 2 ani, deci nu poti sa iti spui tie insuti ca TU nu ai vrut
Eu stiu ca odata ce o persoana iti pune conditii si pretentii ori s-a plictisit.
Il iubesti ok bravo, asa e si normal, dar asta e firea omului ii se uraste cu binele, se plictiseste.
Ai 2 variante:
te comporti exemplar o saptamana.nu te certi chiar daca el o face, si urmaresti reactia lui
ori devii distanta si indiferenta, nu mai stai toata ziua in coada lui, si sa vezi cum vine dupa tineDaca se vor regla lucrurile:IN FIECARE ZI DA-I SENZATIA CA TE POATE PIERDE.
odata ce tu i-ai oferit siguranta ca te poate avea toata viata, gata s-a plictisit.
pune-l in garda mereu
Dacă nu iti mai convine situația sui in fata ca are prea multe figuri si ura si la gara.Stiu ca nu e chiar usor, dar nici nu isi poate bate joc de tine doar pentru ca el s-a plictisit.
Ce iti cere mai exact?
Cum adica de ce comenteaza daca il iubeste? tu si restul crestinilor chiar aveti impresia ca iubirea e ok doar sa existe, nu sa si functioneze spre binele oamenilor? iubire neconditionata nu exista. el ii pune conditii. ea vrea sa fie fericita, e o conditie normala. hai pa
Ia-ti timp de gandire, fa o lista de pro si contra. Stabileste-ti bine, candva cand nu esti emotionala, ce nu iti convine si care sunt motivele pentru care vrei sa fii cu el pentru totdeauna (avand in vedere ca sunteti logoditi).
Incearca, macar o perioada, sa nu permiti certurilor sa se desfasoare. Ramai calma, chiar daca fortat, si nu-i permite sa nu ia situatiile in serios si cu maturitate. Daca nu e capabil, daca e impulsiv in continuare si nu e dispus sa vorbiti neutru despre ce s-o intampla in momentul respectiv, parerea mea e ca nu merita efortul.
Motivele pentru care creeaza situatii de-astea e si el important, cum mai spuneau alte raspunsuri. Daca puteti comunica cum trebuie, incearca sa i le descoperi si sa i le intelegi - chiar daca tie ti se vor parea cretine. Tine minte ca un principiu sau o cerinta de-a lui pe care le vezi ca fiind cretine, fara sens, etc. reprezinta nimic mai mult decat o incompatiblitate, o diferenta intre voi. Unde sunt prea multe de-astea ca sa fii fericita chiar nu merita sa ramai.
Iar iubirea se duce, serios; sunt sentimente si ele trec. E normal sa il iubesti, dar nu poti pune bazele unei relatii permanente pe ceva asa de instabil. Daca reusiti sa vorbiti cum trebuie si sa nu va mai certati, atunci cautati modalitati sa reparati ce aveti, si in niciun caz nu spune da casatoriei daca nu esti 100% sigura ca va merge. Nu spune 'da' impulsiv, nu il cere pe el impulsiv. Te rog.
Apropo, ne poti da niste detalii despre asteptarile nasoale pe care le are de la tine? Mersi si bafta. Iti promit ca oricum s-ar rezolva situatia, oricum vei fi ok.
PENTRU CEI NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1980 DRAGOSTEA ȚINE 3 ANI.
SI MAI PRECIS SE SPUEA :" LA FIECARE 3 ANI SE SCHIMBĂ CASA MAȘINA ȘI NEVASTA!"
Pentru cei născuți după 1980 dragostea ține 3 Luni.
Pentru cei născuți după 1985 dragostea ține 3 zile.
Pt cei născuți după 1999 dragostea ține 3 ore apoi încep costurile femei care spun dă-mi cumpără-mi, dovedește-mi că mă iubești! Da nu te cred și de aici încep chiciurile stil emisiunea acea de la tv Fata tatalui
sau nora pentru mama
cu tot felul de țoampe fandosite fonfăite fără pic de cultură dar cu aere de vedetă
gen vulpița care este dată de exemplu generației ei!
Are pretenția să fiu elevă de 10, să merg zilnic la 3-4 ore de meditații, să merg la sală regulat, să fiu voluntară în 4-5 locuri.
Știu că aceste lucruri nu sunt rele și ar trebui să le pot îndeplini dar eu pur și simplu nu pot să fac atatea lucruri...Am avut odată o problema medicală și a trebuit să mi se ia sânge (mie mereu după ce mi se ia sânge îmi este foarte rău) ai mei nu au putut veni cu mine, l-am rugat să vină cu mine mi-a spus să mă maturizez, am leșinat în fața clinici...
podean183 întreabă: