anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Sunt însărcinată în 7 săptămâni dar sunt cam slabă am 42 de kg! Cate kg ar trebui sa iau în sarcina? Mi-e frica că nu pot lua kg necesare și nu creste burta?! A mai fost cineva in situația asta?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal sunt 10-12kg toata sarcina, dar depinde de fiecare femeie in parte, cum are metabolismul, ce fel de sarcina are samd.
Eu am avut sarcina toxica si in primele 4 luni am pierdut greutate, fiindu-mi foarte-foarte rau, dar dupa 5 luni am inceput usor sa iau in greutate si la sfarsit de sarcina aveam 10kg fata de perioada cand nu eram gravida.

In primele 4 luni este posibil chair sa nu iei in greutate deloc, fiindca sunt greturile si starile de rau care apar, dar treptat-treptat fatul creste si dupa 5 luni vei vedea ca vei lua constat in greutate.

Hraneste-te sanatos cu: multe fructe proaspete, legume, carne, evita sucurile, evita tocaturile, afumaturile, prajelile si grasimile si alcoolul si vei vedea ca fatul se dezvolta frumos si sanatos.
la 7 saptamani de sarcina este cat o maslina de mare, deci nu ai de ce sa-ti faci inca griji acum.
Sanatate multa si nastere usoara!

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Cred ca depinde de la caz la caz. Sotia mea a luat in jur de 16 kg pana la finalul sarcinii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cunosc o persoana foarte slaba care a nascut un baietel sanatos. Familia isi facea griji (fiind de la tara si avand mentalitatea ca gras=frumos si sanatos), dar la maternitate au zis ca femeile acestea rar au probleme, spre deosebire de cele mai implinite din punct de vedere al kilogramelor.

| Mirelaa11 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mulțumesc ????????

| Mirelaa11 a răspuns (pentru dullcat):

Mulțumesc

| Freya1 a răspuns:

Eu am avut 49 când am rămas, acum când stau sa nasc am 63.Deci de luat iei, doar ca mai către final.