Pleaca daca esti de 4 ani cu el, ai 20 de ani! Aici nu prea aveti nici un viitor. Fa ce ti cere inima dar asigura-te ca iubitul tau e de incredere si nu vei faci foamea pe acolo! Acasa nu ti lipseste nimic, iar daca eltot pleaca vine si aveti incredere unul in celalalt atunci el te poate astepta! Daca refuza sa te astepte, si iti pune conditii sa pleci cu el ca daca nu va despartiti cred ca ar trebui sa-l lasi!
Daca sti ca o sa fi in siguranta alaturi de el e ok! Parintii nu au cum sa iti interzica asa ceva pentru ca si ei au fost la fel
Adevarul asta e pentru ca mama pe mine m-a facut imediat dupa liceu la 19 ani, dar nu vor sa accepte asa ceva. imi e frica daca plec sa nu ii fac de ras, adica ce zice lumeaa. sincer nu stiu ce sa fac deloc mai am decat o saptamana de gandire pentru ca trebuie sa plece si nu stiu ce raspuns sa ii dau
Nu pleca, daca ai fi copilu meu, nu te-as mai primi acasa.
Esti inca un copil, singura te lasam, insa cu el nu
Daca ar fi sa gandesc ca un parinte.
Oricum mi-au zis ca nu ma mai primesc inapoi acasa dar nu imi fac griji ca am unde sta. si ce ai vrea sa fac sa stau toata ziua in casa?
Pfff aiurea nu?
Sa inteleg ca deja ai vorbit cu parintii!
Te-as sfatui sa nu te duci, el se intoarce si va fi la fel ca ceilalti ani!
La anul incercati sa va planificati mai din timp, iar lucrurile vor iesi mult mai bine cu siguranta! vei avea timp sa vorbesti cu parintii tai, si sa ii convingi ca asta iti doresti cu adevarat!
Ingheata anul de studii si mergi cu el.nu iti e bine te intorci si iti continui facultatea.nu parintii tai iti traiesc viata.
Nu te certa cu parintii tai,pentru ca ei nu iti vor decat binele! Lasal pe prietenul tau sa mearga,iar tu asteapta vacanta,si daca el va fi bine, te vei duce si tu! Iar in timpul vacantei vei putea sa lucrezi si tu sa iti dai seama daca merita sa ramai acolo, sau sa te intorci! Poti apoi sa iti ingheti anul, sa ai mai mult timp de gandire! Vb cu parintii tai, ca si asta e o mare experienta pentru viata ta! Dar nu te despartii in relatii rele cu parintii! Spunele ca ai nevoie de sprijinul si intelegerea lor! Succes!
Pasul 1:
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Pasul 2:
http://www.youtube.com/watch?v=KEj2EdVRL3E
Pasul 3: Ai incredere in tine insati. Tu ce simti in legatura cu aceasta decizie? Gandeste-te ca nu ar fi nici o consecinta. Ce ai alege? Ce te-ar face fericita?
Iti doresc mult succes. Video-urile sunt sigur ca te vor ajuta. Iti doresc o zi superba, Maria
Stai si termina facultatea daca nu merge relatia cu respectivul ce faci? O sa muncesti toata viata joburi de necalificat.
Problema este k tatal meu este foarte dur, nu e de acord nici macar sa am un prieten. deci imi e frica sa nu mearga la politie. mai stiu eu ce sa faca
Problema este k tatal meu este foarte dur, nu e de acord nici macar sa am un prieten. deci imi e frica sa nu mearga la politie, mai stiu eu ce sa faca