Buna
Esti sigura ca el te iubeste? poate o despartire il va face sa reactioneze, ai zis ca tot ai vorbit cu el numai ca nu esti bagata in seama, poate nu te mai iubeste si nu stie cum sa ti-o zica.
Asa ca, nu cred ca are rost sa iti inchizi viata.
Alegerea iti apartine, stai de vorba c u el si hotaraste-i punctul tau de vedere.
Poate are probleme la servici/in familie/chiar si probleme de natura sexuala.
O zi frumoasa sa ai
Indiferenta lui spune totul, iar indecizia ta vine din obisnuinta.Trebuie sa discuti intai cu eul tau, sa vezi ce vrei si sa iei decizii. Apoi aceste decizii i le comunici si lui intr-un mod direct si elegant.Asculta si parerea lui despre aceasta relatie.
Stiu ca ar fi dureros ca dupa 5 ani sa va despartiti, dar daca tu incerci de 2 ani sa discuti cu el despre asta atunci ar trebui sa treci la fapte si sa te desparti de el.el s-a obisnuit ca tu sa il ameninti cu despartirea si nu se mai sperie de asta caci stie ca nu vei face asta. daca te desparti acum de el vei vedea ca el te va cauta din nou, e imposibil sa nu se intample asta daca ai stat cu el 5 ani..eu iti zic din experienta..multa bafta!
Ceva l-a facut sa se schimbe daca ai zis ca inainte nu era asa. Adica nu merge nici daca ii zici sa stati de vorba despre asta? nu te ia chiar deloc in serios? Te cred ca e greu si o astfel de relatie se taraste nu evolueaza constant cum ar trebui. Cate-o data, in viata, avem nevoie de ceva sa ne determine sa actionam. Eu cred ca el e prea confortabil, nu isi mai asuma riscuri si pur si simplu lasa lucrurile sa se intample si se uita la viata cum trece. Eu banuiesc ca inca il iubesti, dar mai degraba nu il mai cunosti. Poate ar fi ok o perioada sa il lasi singur, sa ii zici sa nu va mai vedeti deloc o luna intreaga. Stiu ca e greu si ca si tie, si lui o sa ii cada lumea in cap, dar cred ca e mai bine decat o relatie care nu duce nicaieri. Iti urez o zi faina si sper ca te-am ajutat. Succes!
Eu am impresia ca munca l-a schimbat. are un loc de munca foarte solicitant si este masi tot timpul stresat. Am incercat sa il ajut, sa il sustin, sa ii ridic moralul dar este mult prea confortabil si nu are puterea de a schimba ceva. Chiar nu il mai recunos, nu era assa, aveam ceea mai buna relatie si nu vreau sa cred ca s-a terminat. Am fost plecata trei saptamani si am crezut ca se va schimba ceva. Schimbarea a fost de scurta durata si am revenit iar la probleme.
Multumesc pentru raspuns
Parere lui nu exista. Incep o discutie cu el si vorbesc doar eu, el nu spune nimic, nu are nici o parere. Cand vad ca are atitudinea asta ma enervez si mai tare. Simt ca inca ma iubese dar nu stiu ce are si nu vrea sa imi spuna. Tot incerc sa il fac sa se deschida dar nu reusesc.
Multumesc pentru raspuns
Stai sa inteleg de 5 ani sunteti impreuna de 2 ani stati impreuna la casa voastra de atunci sa simbat? deci cred ca scimbarea asta mare la cam dat peste cap,resposabilitati mai mari,munca mai multa, stres mai mult, posibil ca e obsedat de atatea lucruri ca nu reactioneaza la nimic, da chiar nici sex sa numai faceti e grav, sunt semne ca ori nu il mai atragi ori are probleme de natura sexuala, ca sfat vorbeste cu el sau spune-i ca va despartiti daca nu-i pasa lasa-l ce sa-i faci asta e viata
Deci sunteti asa de cand te-ai mutat la el. Dupa parerea mea asa este el, doar ca tu nu ai observat inainte. Este un om cu un nivel mai scazut de energie si care nu doreste sa fie mai mult decat este acum. El este cel care trebuie sa inteleaga ca are o problema si sa doreasca sa faca o schimbare. Ati putea incerca sa vedeti un consilier pe probleme familiale. In locul tau eu nu as ramane in situatia pe care o descrii. Practic tu nu ai nimic din ceea ce isi doreste o femeie.
Tacerea vine ori din suferinta, se simte neinteles de tine si ii e teama ca te pierde, sau iubeste pe altcineva tacit si din respect sa nu te raneasca, tace! Altfel nu vad de ce ai tace dupa 5 ani de relatie! Oricum, tu trebuie sa iei o decizie si asta trebuie sa o accepte! Succes!
5 ani? de obicei si intr-o casnicie cu acte, in regula primii 6 ani sant cei mai nesiguri. dupa aia se schimba treaba.iar voi santeti intr-o relatie fara responsabilitati dar cu sex asigurat.a intervenit clasica rutina ori cvasiprezenta amanta.ori ALTA ca sa zic asa.Fii fata desteapta fiindca il cunosti bine.aranjeaza-te,iesi des, intarzie si da-i de gandit. daca tot nu, vino cu ceva nou in materie de sex, straduieste-te sa-i satisfaci fanteziile dar nu tot odata ci incet ca sa nu se permine prea curand.uimeste-l.incital.o tinuta sexi, o sticla de vin bun.o cina.atragel.cand scapa de la servici sa vina acasa precum vitelul la masa, scuza comparatia.astea sant sfaturile mele.