Ceau. aiii de capu tau in ce ai nimerit! ai grija : baiatu ala, este un santajist sentimental. te-o simtit slaba, si sa fii atenta ca mai sunt ca el.
tu, spune-i asa : draga, eu am probleme cu mine, cu scoala, cu familia. mai vrei sa-mi iau si problemele tale pe umeri? nu le poti purta singur?
si ii mai spui asa : ca tu, vrei sa-l ajuti ( ca vad ca vrei) insa in situatii exacte, nu sa-ti spuna 1001 povesti.
bine, am scris eu,, sa ii spui asa,, insa pana la urma este vorba de atitudinea pe care o ai tu fata de el : il lasi sau nu sa-ti faca capu mare si sa intre in viata ta, profitand de caracterul tau bun.
Iesi o data cu el, ce ti se poate intampla?! Poate o sa fi si tu atrasa de el...
Eu zic sa iesi o data cu el, poate te cucereste, de ce nu-i acoorzi o sansa?
Succes!
Orice om merita o sansa. Asa cum ti-au recomandat mai multi, iesi o data cu el si pe urma vezi. Daca nu o sa te atraga in niciun fel ii spui clar ca nu poate fi nimic intre voi. Si nu trebuie sa-ti fie frica ca isi face ceva, acum ce o sa faci, o sa te mariti cu el de teama sa nu se sinucida? Sunt fel si fel de oameni, sacrifici pentru ei dar pana la un punct. Si daca te intreaba de viata ta personala, pur si simplu nu-i mai raspunde la intrebare, spune-i ca daca mai pune intrebari de genul asta nu-l mai bagi in seama deloc. Multa bafta.
Nu vreau. degeaba ies cu el daca deja ii stiu personalitatea ca mi-a dat prea multe detalii.crede-ma.prea depresiv.nu sunt superficiala sau ceva, doar ca e prea sensibil pentru mine. n-am avut nici primul prieten si simt ca nu el e...
Nu vreau. degeaba ies cu el daca deja ii stiu personalitatea ca mi-a dat prea multe detalii.crede-ma.prea depresiv.nu sunt superficiala sau ceva, doar ca e prea sensibil pentru mine. n-am avut nici primul prieten si simt ca nu el va fi...
Nu pot sa-i ofer o sansa, fiindca deja ii cunosc caracterul si nu-mi place. Nu ma atrage...e prea depresiv, mi-a spus prea multe chestii triste, nu-mi plac oamenii de genul.Tocmai de aceea vreau sa-l indepartez nu vreau sa-si faca sperante.N-am avut nici primul prieten, desi am 16 ani, si pur si simplu simt ca nu el trebuie sa fie... Vreau sa-l indepartez acum cat am ocazia.Iti dai seama daca as ajunge sa fim impreuna si m-as desparti de el ce ar fi? Si-asa are el probleme..nu pot eu sa fiu psihologul lui.si daca incerc sa nu mai par asa draguta zice ca m-am schimbat.Multumesc mult de sfat.
Cred ca tot ar trebui sa iesi cu el o data ca sa gasesti un motiv bazat pe fapte reale, de a nu fi cu el.