Incearca sa te comporti tu la fel ca inainte si vezi cum reactioneaza daca nu face si ea la fel ca inainte trebuie sa aveti o discutie serioasa :-s
Ca sa fiti la fel ca inainte este foarte simplu si usor. Dupa ce va intelegeti mai bine, cand stii tu ca este momentul, daca este la tine sa nu stiu cand va jucat asa, intr-o serie de gadilari pe care i le dai, va mai bateti (in gluma) putin si i spui prostuta sau cum ii spuneai, iar arunci o sa vezi cum reactioneaza. Daca reactioneaza negativ iti ceri scuze si ii spui ca ai vrut sa fiti ca inainte si de aici chiar nu mai stiu ce se va intampla dar sper ca nu se va supara. XD
Nu stiu, adu-ti aminte ce vrobeati inainte si deschide anumite subiecte despre care vorbiti in general.
Greseli de ortografie... crede-ma sunt multe! nu le discut pentru ca nu asta e subiectul. Invata sa explici mai bine ca mai tau ia spui "lui" mami meu ca mami lui gabi i-a spus lu' mami meu. sunt bulversat nu inteleg mai nimic... in fine. daca de poarta frumos cu tine, ce mai vrei? poate e ciduat de la ea dar oamenii se schimba si poate gaby a realizat ca ar trebui sa se comporte mai frumos cu tine daca vrea sa te aiba prietena. In orice caz, daca nu va certati e bine, ce mai conteaza? cum am spus oamenii se schimba
DzEk0 întreabă: