Pai tu esti mai " de moda veche,, daca nu te superi ca-ti spun asa, pentru ca majoritatea fetelor daca le oferi o floare te ia in ras si aici nu vorbesc de putin ras ci pur si simplu ras puternic, batjocura si mai zice si pe la prietenele ei ca esti un papa lapte! Ei cam de asta! Baietii cei mai multi asa ar dori dar din pacate unele din voi au ucis acest gest frumos! Dar tu ramai asa cum esti iar cand vei avea o relatie de durata mai lunga ca sa te poata cunoaste ce-ti place, vei avea parte si de flori!
Păi uite că din cauza unora ca tine, bărbații nu oferă nimic, de ce trebuie să ai pretenția să ți se cumpere ceva? Tu pentru asta stai cu el? Nu pentru felul lui de a fi ca persoană, carisma? Păi, în acest caz nici nu mă mir de ce ești singură, eu zic mai bine să te bucuri de un băiat că este alături de tine, nu că îți dă niște flori care oricum peste două, trei zile se ofilesc, dacă este ceva mai grav în sensul ca până la urmă tu stabilești o relație cu cineva și el să nu te ajute nici când poate, nu îmi doresc eu așa ceva, tu să cazi la pat, atunci da, îți dau dreptate. Acum vine întrebarea mea. Tu ce ai de oferit?
Dece ne faci specimene?
Doar fiindcă acel băiat trece printr-o perioadă dificilă! Pe care cu toți noi Bărbați băieți cu toți am fost în acea perioadă extrem de complicată și întunecată pentru noi, fiindcă doar noi știm cu se simte să nu ai un ban săi iei ceva unei fete ce ai o relație cu ea și o iubești cu Adevărat! Noi niciodată nu vom judeca o femie o fată dacă nu ne oferă nimic și înțelegem situația acel băiat sau acelei fete fiindcă știm ce însemnă să nu ai banii, sa nu ai nimic, și săte lupți de unul singur să ieși la lumină și abia apoi să supraviețui la toate nenorocirile lumi ca să ajungi un bărbat.
Poate că acel băiat nu are banii și nu are posibilitatea lui ca să-ți ofere ceva ce tu vrei și îți dorești de la el și este normal nu este nimic rău. Uite eu pentru acel băiat cu care ești tu acum și na putu un frate de al nostru să-ți ofere o floare o ciocolată eu îți trimit 50 euro să-ți iei ce vrea inima ta! și sufletul tău Doar fiindcă ești cu un băiat și un frate de al nostru care cu toți am fost în acel moment din viața noastră si doar noi știm cum se simte cu Adevărat! și care doar el știe ce este în inima și sufletulu lui de nu a putut să-și permită să-ți ia ceva.
Trebuie doar să-l înțelegeți puțin și pe el! Nu să-l faci pe el specimen și nici săte duci în alte relați cu alți băieți doar fiindcă un frate de al nostru este într-o situație în care și eu am fost și știu doar eu cum este și știu doar eu cum se simte cu Adevărat să nu ai banii nici pentru o floare!
Este total gresit. Baietii alesi prost nu ofera nimic la fete. In rest, iti ofera totul. Trebuie sa fii super selectiva. le vezi de la inceput potentialul. Daca nu te-a curtat cu flori si cadouri, dandu-si silinta, nici in relatie nu ti-ar lua, ca ii doare undeva de tine. De ce ai mai fi cu acea persoana 6 luni? Fii aspra in alegeri
Preconcepțiile de gen "că așa se face",creează așteptări extraordinar de dureroase.
Însă ce pot sa îți spun e că fiecare iubește diferit,unii înțeleg iubirea prin cadouri, gesturi mici,alții prin atenție,alții prin timp petrecut împreună.
Dar de asta sunteți în relație,sa comunicați ce aveți pe suflet, nu?
Greșesc eu?
Probabil atunci când erai mica părinții sau vreo rudă care venea, obișnuia să vina cu cate un cadou, o jucărie sau ceva.
E ok sa ai niste preferințe in relație, nimic condamnabil, dar comunica-le, nimeni nu-ți poate ghici in stele.
Raspunsul este foarte simplu. Pentru ca aia au optiuni mult mai bune decat tine. Daca un barbat are bani, fii sigura ca o sa ofere flori si cadouri si vacante etc. Dar astea se ofera doar la femeile de calitate care si ele ofera la randul lor reputatie si feminitate, sunt loiale si au grija de ei. Tu de cate ori i-ai gatit ceva iubitului tau?! Tu de cate ori i-ai facut un mic cadou iubitului tau, un tricou cu echipa preferata sau o bere rece macar?! Aia nu iti fac cadouri pentru ca nu te vad ca pe wife material ci doar ca pe free sex. Nu esti speciala si nu este nici un barbat obligat sa iti faca cadouri. Daca vrei pe unul care sa iti ofere flori si mici atentii cauta pe unul urat ca dracu, ca astia sunt disperati dupa relatii si o sa faca orice pentru pasarica. Sau si mai bine cauti un bosorog bogat.
Pai tu ce oferi in schimb ca sa primesti lucruri? E o mentalitate extrem de gresita sa stii. Nu conteaza ca asa era odata, daca asa era acum 100 de ani nu inseamna ca era ok, sau poate era ok pentru acele vremuri deoarece si voi femeile erati foarte diferite ca si mentalitate si pretentii pe vremea aia. Adica unei femei care nu iti cere nimic, merita sa-i oferi totul dar unei care iti cere totul nu merita nimic. Apropo, ai 23 de ani, invata te rog eu frumos sa scrii si corect ca poate si d-asta nu iti ofera baietii flori si ciocolata, ca esti agramata si considera ca nu meriti efortul. " ce fel de bărbații sunt ăștia; da i încolo de banii cumpără; despart încontinu ". Si adevarul sa stii ca nu se va schimba daca ma injuri pe mine ca ti-am atras atentia la niste lucruri reale.
Atunci de unde au banii să facă cadouri la surorile lor și tot așa? Adică Okey mie nu îmi oferi nimic dar îmi mai și spui că i-ai luat lui sorta nu știu ce cadou, sunt eu invidioasă scuză mă
Da eu fac tot ce vrea el și el nimic pentru mine mi se pare că mă ia de fraieră rău de tot
Totul și du te de aici mai zgârcitule se vede că și tu ești la fel
Da îi spun că vreau niște flori sau ceva și după aud faimoasa replică "dar tu stai cu mine pentru banii și pentru cadouri?" nu dar dacă văd că prietenele mele primesc eu de ce să nu primesc, până la urmă rămân singură de tot și nu îmi mai bat capul dacă e așa rău cu ăștia nu mai spun nimic
înseamnă că are bani și nu vrea să-ți ia ție nimic asta este singurul Adevăr, real!
Contează foarte mult cum o spui.
Una e sa îi reproșezi și să-l compari cu alții, pentru că normal că se va înfuria sau va avea o reacție defensiva.
Ar trebui sa îți alegi mai bine cuvintele daca vorbește mai mult frustrarea din tine, decât tu.
Faptul că tu nu primești cadouri, asemeni acest lucru cu lipsa de validare, de atenție și dacă îi spui tot ce gândești pe moment, nu faci nimic decât să-l înfurii.
Când te simți nervoasa și vrei sa te descarci, recomand să tragi aer in piept și să numeri până la 10 și dacă vezi că acele gânduri tot te macină, mai respira și numără până la 50.
Apoi vezi,era necesar să fii furioasă?
Cât despre prietenele tale,tu nu ești prietenele tale,tu nu ești iubitul tau,tu ești tu, așa că, un mic sfat, învăța cum să ceri lucruri, pentru că furia nu face nimic decât să vă bage pe amândoi în conflict de putere.
Nu e necesar să rămâi singura, e necesar să faci niste schimbări la tine.De care? Tu știi, dar din moment ce mai multi bărbați au reacționat in același fel, înseamnă că problema e la tine, nu la ei.
De asta, eu unul îți recomand să te uiți mai mult la tine.
Eu am întrebat, ce oferi? Nu știi să răspunzi la întrebare?
anonim_4396 întreabă: