| Măduuțaa a întrebat:

Buna T.P.U.Am o problema foarte foarte grava.Mama,mereu s-a purtat foarte urat cu mine, se uita cu dispret la mine.Nu ca ma batea sau altceva dar avea o privire acra numai cu mine! Cu ceilalti frati nu avea nimic! Zilele trecute am facut prostia de a cauta jurnalul ei personal pe care il are de cand era mica,asa sperand ca voi afla de ce ma uraste. Spre surprinderea mea am gasit un raspuns, dar care era peste asteptarile mele! Cautand prin pagini, am gasit 2-3 pagini care erau scrise foarte urat si in graba ( mama are un scris foarte frumos si este atenta la detalii )dar era descifrabil ca sa zic asa.Nu pot da toate detaliile,pentru ca unele sunt chiar prea personale si nu cred ca sunteti curiosi sa le aflati! Dar am aflat ceva care m-a facut aproape sa lesin : Mama fusese abuzata de ( aici e partea cea mai gretoasa! ) de tatal ei, bunicul meu si a ramas insarcinata cu mine! Va rog sa ma credeti si sa nu radeti.La chestia asta nu am mai reactionat in niciun fel! Nu mai aveam cum sa reactionez, nici lacrimi nu mai ai cand stii ca esti...rodul unui pacat! Dupa ce a venit acasa,m-a vazut in camera ei si,presupun eu ca si-a dat seama ca am aflat ceva.M-am uitat la ea cu privirea aia pe care a avut-o toata viata ei cand se uita la mine si a inceput sa planga.I-am zis ca am aflat totul, ca stiu motivul pentru care a fost mereu asa de acra cu mine.A zis ca nu a dorit sa nu ma nasc si niciodata nu a reusit sa ma iubeasca orice ar fi facut! Mereu am mimat ca sunt cea mai fericita din lume si ca am cea mai faina familie,dar am mintit pentru ca imi era rusine sa le zic oamenilor ca mama nici nu vrea sa ma imbratiseze sau sa-mi zica te iubesc.Ce poate fii mai neplacut si mai dureros decat asta? Dar dupa ce mi-a zis prin tot ce a trecut,cum poate sa mai traiasca, dar eu fiind si trista si suparata i-am zis ca stiu prin ce a trecut si ca este mai mult decat groaznic pentru ca si eu am fost abuzata in trecut de un fost iubit dar asta e altceva deci nu conteaza.Iar astazi, a plecat foarte dimineata de acasa pe la ora 5 si nu s-a mai intors. Evident ca m-am gandit la ce e mai rau si chiar asa a si fost.Imi pare rau ca nu v-am spus tot adevarul de la inceput, numai ca nu am vrut sa credeti ca sunt o cersetoare de mila si ca imi place caterinca.Asta este povestea unei parti din viata mea.Stiu ca am greseli de ortografie,dar asta este tot ceea ce ma intereseaza cel mai putin in momentul asta! Stiu ca nu pare credibila, eu vreau sa cred ca nu e adevarat dar este! Sper sa aveti rabdare sa o cititi.Ce pot sa fac? Cum sa trec peste asta? Si sa nu ziceti ca asta e destinul sau ca asa a vrut Dumnezeu! Va rog, fara din astea!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare sincer rau pentru situatia ta. Insa gandeste-te putin: ce ar fi fost mai mare pacat: sa faca avort sau faptul ca esti rodul unui pacat?
Fiecare are menirea sa pe pamant, si tu ai drumul tau, indiferent cine iti sunt parintii. Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe scoala, sa dai la o facultate buna si sa iti faci propriul drum.
Trebuie sa incerci sa o ierti pe mama ta, nici ea nu vrea sa accepte povestea aceasta. Insa esti copilul ei, bine ca nu a fost mai grav - sa te fi nascut cu vreun handicap (cum adesea se intampla intre relatiile dintre rude). Asa, nu ai decat o povara morala, nu si una fizica. Viata nu e usoara nici pentru bogati, nici pentru saraci. Tu decizi cum iti construiesti destinul.

| Măduuțaa explică (pentru anonim_4396):

Pai am terminat facultatea de cativa ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Măduuțaa):

Mda. Alt sfat in situatia asta: muta-te de acasa, iesi din mediul acela sufocant.

| Măduuțaa explică (pentru anonim_4396):

Deci,eu locuiesc cu sotul meu si mama locuieste cu tata doar ca tata e plecat cu munca undeva.Si oricat de rea ar fi fost mama niciodata nu a fost sufocant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne Maica Sfanta rolling on the floor. Asta chiar ca e o inventie ieftina rolling on the floor.Pe bune laughing)))).

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna! Off pai uite nu stiu ce sa spun. Nu trabuia sa te uiti in jurnalul ei!

| Măduuțaa explică (pentru εʟʟα1Зcσσʟ):

Pai poate nu trebuia dar nu mi se pare corect ca in copilarie sa sufar atat si sa nu stiu motivul!

| yourgirl a răspuns:

sad chiar imi pare rau pentru tine..Nici nu stiu ce sa zic.e asa de cumplit sa ti se intimple asa ceva...

| Jessicastarcool a răspuns:

Pai, imi pare rau pentru tine...
poti sa incerci sa fii buna cu ea deoarece, dupa cum ai spus, ea se straduia sa te iubeasca toti acesti ani si poate daca vei mai buna si vei arata cit de harnica si iubitoare esti stiind totul, poate va crede ca nu era chiar asa de rau ca tea nascut sau cel putin se va impaca cu asta.
poti incerca.
succes
funda?