| julietta25 a întrebat:

Bună.
Tatăl meu sa îmbolnăvit și doctori mi-au dat șanse de 50% la 50 la % el fiind în coma.
Acum m-am trezit din somn pentru ca am visat ca cineva fiind o femeie s-a dus la el și a încercat sa îl omoare cu o pastila în spital.
După deodată m-am trezit ca era iesit din spital totul era bine dar aceeasi femeie se ținea după el încercând să îl omoare. A observat ca am încercat sa o împiedic mi-a spus ca îmi vor muri copii pe rand chiar și cel din burtă, in realitate eu am 2 copii, în vis eram însărcinată dar în realitate nu sunt. Am încercat sa ma bat cu ea având în vedere ca se lua și de ceilalți membri ai familiei precum și de sotul meu. În timp ce ma băteam cu ea dar îmi dădusem seama ca e prea puternica din cauza fricii m-am trezit din somn. Acum pentru ca m-am trezit îmi este frica sa adorm înapoi știind ca atunci când închid ochii încep sa vad continuarea visului.
Spuneți-i va rog ce inaseamna asta mai exact? Este din cauza ca sunt stresata cu tata și m-am speriat când s-a întâmplat.și m-a afectat și pentru ca l-am văzut? Sau poate fi din cauza altui factor? În vis fata era tânără iar când am început sa ma bat cu ea devenise bătrână.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Visul este influentat de mintea ta, de ceea ce-ti propui si la ce te gandesti.
De ce nu te culci din nou, dorindu-ti sa visezi ca tatal tau traiesti, in loc sa continui un comsar?
Sta in puterea noastra sa ne inflenatm visele, daca vrem, lasand negativitatea si obsesia dura si neagra deoparte, ca te infleunteaza teribil.
De ce nu iti impui sa vorbesti numai pozitiv, cu absolut toata lumea, sa le spui ca tu crezi in miracole, ca tatal tau se va face bine, ca-ti doresti din toata inima acest lucru, in loc sa cobesti, atragand raul si cosmarurile.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am visat ca cineva fiind o femeie s-a dus la el și a încercat sa îl omoare... ce inaseamna asta mai exact?"

inseamnă clar, că fiind odihnită, ai o imaginație bogată!

| doctorandus a răspuns:

Visele nu înseamnă nimic. Sunt doar un mod in care se antreneaza creierul.

| Kufu95 a răspuns:

A fost doar un vis, e totul ok.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Doar pentru ca nu esti insarcinata acum, nu inseamna ca nu vei mai fi. Visele nu sunt doar despre prezent si ceea ce cunoastem, ele pot contine indicii despre trecut sau despre viitor.

Tine un jurnal de vise. Noteaza fiecare vis prima data cand te trezesti dimineata.
Recitesti dupa vreo 6 luni si vezi cum se coreleaza cu evenimentele din viata ta.