| Magdalena234 a întrebat:

:3

Ce cadou sa ii fac iubitului de ziua indragostitilor? [idei originale va rog mult. puppy dog eyes ]

DAU FUNDA! puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| Cocosmin96 a răspuns:

Magdalena, ii poti lua un plovar, o bratara cu initiala ta sau de ce nu ii poti face un tort, i-ar placea foarte mult, asa am primit si eu

| Ponce a răspuns:

Cel mai frumos cadou ar fi sa faceti dragoste.
Asta si-ar dori orice iubit.

| Magdalena234 explică (pentru Ponce):

Avem 14 ani straight face

| Tanase_Diana_1982 a răspuns:

Pai incearca sa-i oferi ceva cel poate purta mereu cu el ceva care sai aminteasca de uh de fiecare data cand o vde... orcm nu cont ce e daca dai un mil pe ea sau doar 1 leu ptk daca eu oferi uh are valoare sentimentala ceva simplu si frumos gestu conteaza incearca sa-i faci tu. o bratara impletita fr de uh sau ceva...mai special este mult mai bine daca e facut de uh. FUNDA? Te rog!

| tweety94 a răspuns:

Https://www.google.ro/......ps?/search biletele in forma de inimioara in care sa scrii motive de ce il iubesti, sau cum a fost fiecare zi/luna petrecuta cu el

| andrei1237 a răspuns:

Poti sa ii iei un tricou personalizat cu voi sau o bratara cu initialele voastre!

| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna! O varianta ar fi, sa ii oferi un puzzle cu o poza de a voastra e in jur de 30lei depinde de marime sau o diploma gen "pentru cel mai bun iubit" cu un text scris de tine.o cana personalizata, un filmulet prin care ii spui cat insemna el pentru tine.Ar mai fi o varianta si biletelele cu mesaj pe care sa ii scrii diferite chestii ...bine e necesar sa gasesti si un loc special unde sa reusesti sa i le lipesti. big grin
Sper sa iti fie de folos ideile mele. :*

| narcis137 a răspuns:

Iti poti pune o poza cu tine si iubitul tau pe un tricou

| marius28111988 a răspuns:

Aici http://profitshare.ro/l/511822 o gama larga de produse te uiti la sectiune barbati parerea mea ceva care sti ca iar folosi si sigur daca e de la tine va avea o amintire frumoasa indiferent de ce alegere faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i niste cornulete sau placinta, sau ceva in care poti sa puni un ravas cu "Te iubesc" inauntru. Nu uita sa scrii de la cine e big grin