Trebuie sa simti asta si sa-i dovedesti asta.Sa spui cuiva ca il iubesti nu te doare gura.
Da rusinea la o parte si spune-i fetei adevarul, chiar daca acum este putin cam tarziu. Daca tot amani este posibil sa ramai singur, fata isi va cauta un baiat care va avea curajul sa-i spuna si sa o iubeasca.
Nu ii spui ca o iubesti, ii spui ca incepi sa o placi din ce in ce mai mult. Macar astepta o luna pana cand sa ii spui ca o iubesti. Poti sa spui ca "Leonardo DaVinci isi iubea pictura - Mona Lisa, de care nu s-a despartit toata viata sa, insa, eu nu iubesc o pictura, eu te iubesc pe tine."
Sau asa ceva.
Salut! Crede-ma ca daca o cunosti tu stii cel mai bine cand sa ii zici! Eu i-as scrie un bilet, adevarat sunt las, dar... ! Cel mai bine ar fi sa ii iei un trandafir si sa ii dai biletul lipit de el.Asa nimeni nu o sa zica nimic si totul o sa fie bine ! Bafta.
Duceti-va intr-un parc, la o plimbare, mergeti intr-un loc mai dragut si spune-i! Nu printr-un mesaj sau pe facebook, la telefon, etc. Cel mai frumos este face to face.
E prea devreme. Peste vreo 2-3 luni, poate si atunci va fi prea devreme. Nu o spune doar de dragul de a fi spus, faptele conteaza! Spui cand simti!
In primul rand : cati ani ai? in al doilea rand : nu e o regula pentru asta (dupa 4 zile 1 sap 2 nici lu mutu nu ii poti spune de dragoste iubire adevarata exista o diferenta intre iubiore si simpatie, atasament ok? ) ii vei spune asta cand vei simti si atunci va veni de la sine
Hei Romeo. Ca sa ii zici asta trebuie sa simti asta, nu sa ii spui doar ca nu ai altceva de zis. Si poti sa o faci printr'un mod simplu si direct sau sa ii iei si tu o floare, ceva
Nu te juca cu cuvintele.Nu cred ca poti iubi o persoana dupa 4 zile, poate este doar o atractie, daca chiar exista "dragoste la prima vedere" te-as sfatui sa ii cumperi flori si sa ii spui ceea ce simti sau daca chiar iti este rusine trimite`i un mesaj si spune`i ceea ce simti pentru ea, dupa o poti suna.Asta este parerea mea.