"am dormit la sora mea...aș vrea să mă mut înapoi la ai mei dar nu pot.Un sfat va rog"
adică de ce n-ai putea, ce te reține?
Păi da am vorbit cu ei, dar ei imi spun ca trebuie sa am grija de ea
Sfatul il primesti de la parintii tai, care cunosc situatia reala si doar ei pot decide.
Nu mie teamă de ea vreau doar sa ma mut înapoi acasă
Dar ea nu era acasă la părinții tăi când erai obligată de ei să dormi cu ea?
Esti intr-o situatie foarte delicata... Pentru ca cineva trebuie sa aiba grija de sora ta. Banuiesc ca parintii tai nu pot, si de aceea ti-au incredintat tie aceasta sarcina imensa. Nu e usor sa ai grija de cineva cu probleme psihice, am avut un unchi care s-a imbolnavit pentru ca a stat cu capul ud pe ger, si toata viata a stat in spitalul de psihiatrie, si stiu cum era cand mai venea cateva zile pe acasa, cu cita grija stateau bunicii mei, si nici pentru mine nu era prea confortabil...
Daca zici ca e mai bine, atunci nu trebuie sa traiesti cu frica. Inseamna ca ia tratament, si ca raspunde la tratament, si se va face bine cu totul, sau cel putin va duce o viata cit de cit normala. Totul e sa astepti acel moment. In viata uneori suntem obligati sa facem lucruri care nu ne plac deloc. Asuma-ti aceasta sarcina, gindeste-te ca e o sarcina importanta pentru sora ta si ai tai, si iti va fi mai usor.
Un lucru bun este totusi in chestia asta. Daca tu stai linga sora ta, acum cand ii e greu, mai tirizu, cand isi va reveni, vei vedea ca legatura dintre voi se va stringe, si nu stii niciodata cand vei avea tu nevoie de sora ta, incit ea sa te ajute vreodata, si atunci vei intelege ce mult a insemnat acest ajutor al tau pentru ea.
E greu, dar, capul sus!, in caz de ceva, ai telefonul, ii poti suna rapid pe ai tai, si cred ca la orice problema, daca iti pui mintea la contributie si te gindesti bine, poti gasi solutii de convietuire cu sora ta, asa cum este ea.
Trebuie sa ai răbdare, când se va vindeca complet o sa mergi acasă pană atunci încearcă să-ți ocupi timpul cu ceva ce-ți place asa va trece mai ușor și pentru tine și pentru sora ta!
Păi trebuie sa am grija de ea ca parinti aşa zic, acum e mai bine da tot nu ma lasa sa stau la ei.
O ajuți în continuare. Poți în multe feluri la care nu te-ai gândit încă.