Mai lasat masca. nu cred ca e bine sa te razbuni nu te va ajuta cu nimic crede-ma. am trecut si eu prin asa ceva. se spune ca atunci cand te pui cu un diliu esti mai diliu ca el cu un prost esti mai prost ca el ma bucur ca nu este si cazul tau. e adevarat ca ai platati poate destul de scump pentru ceea ce nu merita. intr-un final parerea si sfatul meu e sa ii zici ca totul a fost doar o gluma si o pierdere de timp. (a fost primul baiat din viata mea) asteapta-te sa intrebe si cand ai acceptat sa te culci cu mine tot o gluma a fost? sau ceva de genul raspunsul meu era urmatorul. gluma a fost de partea ta. pacat ca am inteles-o tarziu. acum tot ce pot sa spun despre asta e ca ai fost persoana potrivita la locul potrivit insa locul tau acum este acelasi care il ocupai si atunci adica langa cealalta persoana. lasand glumele intepaturile si jihnirile de-o parte exista si alta varianta. poate tu inca mai simti ceva pentru el ceea ce schimba radical situatia. in situatia in care mai simti ceva pentru el-mai ofera-i o sansa cu caracter modern daca putem sa ii zicem asa. aceea fiind de a fi din nou cu el dar iubeste-l de la distanta. daca te respecta si poate sa accepte asta cred ca va ramane langa tine si sufleteste nu numai cu trupul. si in cele din urma vine si o ultima povata. a facut-o o data se va repeta. pentru ca nu putine ci foarte putine presoane stiu sa aprecieze o a-2-ua sansa. sper sa faca parte din minoritatea celor care stiu sa aprecieze. acum iti voi zice ce as fi facut in locul tau stiind ca sunt baiat si crede-ma ca si eu am umblat destulsi am trecut prin multe poate chiar si prin cazuri similare. daca ai sa ramai amica cu el. o data si-o data tot o sa va intalniti undeva o sa va reamintiti si o s-o luati de la capat ma repet =eu sincer ii ziceam clar in fata. scuza-mi obraznicia-dar nu ma meriti-imi pare rau dar nu pot sa trec peste ce ai facut gandind ca poti repeta greseala. baietii in general daca stii din ce punct sa ii privesti ai sa observi ca au capul mare si creier ...mai putin. chiar si eu. ai grija de tine(voi) si mai vb
Mereu am considerat chestia asta cu hai să mă răzbun o prostie. De ce? Pentru că prin asta mai mult rău îţi faci ţie. îţi era bine până acum din câte am observat, nu te căuta, nu îl căutai. De când el a reapărut vrei să spui că ţi-e mai bine? Nu ştiu de ce te-ai complica atât. Mai bine ai purta o discuţie sinceră cu el şi să-l întrebi de ce a făcut atunci aşa. Era copil pentru numele lui Dumnezeu, dacă spui că tu atunci erai mai mică şi nu gândeai, dă dovadă că acum gândeşti. Baftă!
Care este diferenta dintre tine si el? Cu ce te ridici deasupra lui procedand astfel? Crezi ca dragostea inselata poate fi razbunata?
Bafta!
Nici un baiat care se coporta asa nu merita a 2 sansa deci nu i-o acorda. Dar totusi iarta-l si nu o face din razbunare \1
@muzicaa eu am orgoliu si respect, daca altele de *** la 15 ani asta nu inseamna ca trebuie sa urmez si eu "regula asta". Fiecare persoana are caracterul sau conturat mai devreme sau mai tarziu, daca eu eram mai naiva la 15 ani asta nu tine de "a fin inapoiat" tine de felul meu de a ma dezvolta pe plan psihic. Si oricum preferam vremurile in care baietii erau un subiect tabu si vorbeam cu prietenele mele despre primul sarut sau primul baiat care ne-a tinut de mana. In ziua de azi mi se para ca si fetele si baietii se pripesc prea mult, grabesc lucrurile pentru a ajunge la un singur lucru care ar trebui sa vina de la sine, din iubire. Si o aventura de o seara are farmecul sau insa trebuie sa iti doresti si sa fii pregatita pentru o asemenea viata. Eu prefer sa raman "inapoiata" in privinta asta
Cum te face sa te simti faptul ca te razbuni? Daca ai multe dubii si mai bine nu ai face-o, eu zic sa te opresti. Bine, oricum zic sa te opresti, ca nu va duce la nimic bun. Daca nu te simti bine si simti ca vrei sa-i mai dai o sansa, sa incercati sa fiti impreuna, nu-lmai chinui Daca e doar de dragul razbunarii si tu simti acei fluturasi in burta atunci cind te gindesti la el, lasa-l balta. Spune-i clar ca iti pare rau si ca nu va vedeti ca pereche.
Faptul ca a fost cu 2 in acelasi timp ar putea insemna multe lucruri, dar ceea ca acum s-a reintors si probabil i-a fost dor de tine, spune ca tine la tine mai mult decit credea... Bafta