Asa e si la mine situatia am un frate de nota 0 si plus de asta isi da niste aere ce nu am putut sa vad iar mama face diferente dintre mine si el. Sfatul meu e sa nu mai dai importanta ce face mama ta (stiu ca e greu dar incearca), sa nu o mai bagi in seama asa mult, sa asculti muzica sau sa mai iesi cu prietenii afara ca sa uiti de problemele tale familiare.Imi doresc din toata inima sa fii fericita si sa ai cat mai mult noroc in viata.
Mama trebuie sa-si iubeasca copiii neconditionat prin iubirea ei de mama nu prin intermediul unor hartii ce te framanta pe tine.
Ce semnificatie aveau cadourile si banii? Persoana care ofera toate aceste bunuri e absenta.
Spune-i memei tale sa se intoarca acasa pentru trei ani ca dupa nu mai trebuie sa te creasca.
Nu mă frămîntă bani si cadourile ei. Daca ai înțeles gresit nici nu e cazul să scrii.Mă simt prost stiind că surorii mele ii dă tot ce isi doreste ea dar eu cînd am nevoie de ceva zice mereu că nu are.În aceste momente ma simt de parca asi mai avea doua zile de trait
N-am inteles gresit. Am scos in evidenta dupa ce plangi tu si te simti o javra.
Nimeni nu te pune sa tii cont de parerea mea.
Inteleg ca tot ce va doriti acum sunt lucrurile materiale, dar ele nu inseamna nimic. Inlocuiesc sentimentele, atat tot. Tu n-ai idee de nimic, te multumesti cu lucruri ieftine.
Favra esti tu fe distruso. Daca dai un raspuns mai prost ca tine mai bine lasa.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!