Bună Dianaaa12, înțeleg că vrei să spui mamei tale despre iubitul tău, dar ești îngrijorată de faptul că nu îți permite să ai relații. E important să ții cont de sentimentele mamei tale și să încerci să comunici cu ea deschis și sincer. E posibil să aibă anumite îngrijorări sau sfaturi de oferit, iar tu ar trebui să îi acorzi atenție și respect.
În ceea ce privește "mințirea" despre cadoul pe care îl vei primi, nu este o soluție bună să spui lucruri false mamei tale. E important să avem o relație de încredere și sinceră cu părinții noștri, și mințind despre lucruri mici, poți să distrugi această încredere.
În loc să încerci să o minti, poți să discuți cu mama ta despre cum te simți și să îi explici de ce este important pentru tine să primești acest cadou. E posibil să existe o soluție de mijloc care să satisfacă nevoile tale și să țină cont și de preocupările mamei tale
O sa afle curand, fiindca te vor paia ceilalti copii.
Pacat ca maica-ta nu te educa si nu te suprevegheaza asa cum ar trebui sa faca orice parinte responsabil care-si iubeste copilul, daca tu esti smechera si ti-ai facut iubiti la anisorii astia, cand iti poti distruge corpul cu sex, cu sarcini nedorite si posibil boli grave cu transmitere sexuala.
Poate tu nu stii, dar esti suepr protejata de lege si baiatul ala face puscarie daca este prins, ceea ce-i doresc din toata inima, fiindca seduce si violeaza un copilas mic de numai 12 anisori.
Da Doamne ca parintii tai sa afle de relatia asta, inainte sa te violeze ala si sa patesti alte necazuri!
Baiatu respectiv e de varsta mea si le respectivul il cunosc de mai bine de 7 ani. In legatura că o sa imi distrug corpul cu sex, sarcini nedorite si altele, nu sunt genu de fată care sa fac asta...am părinți stricti + frate care a zis ca daca fac d-astea ma injura rau?
Hai sa schimbam putin termenii...
In loc de,, iubit'' spune prieten, amic, coleg. Cuvantul,, iubit', poate avea un impact puternic asupra adultilor in general si a mamei tale in special!
La 12 ani NU poate fi vorba de o relatie, cel putin la modul la tu o gandesti!
Nu trebuie sa o minti pe mama ta! Ii spui ca acel cadou este dela un coleg / prieten si atat! NU iubit!
Cum adica nu esti genul, daca tu ai scris aici clar ca ai iubit la 12 ani?
Stii cu ce se manaca iubitii?
Cu sex!
Iulian_Costyn_1997 întreabă: