116111 TELEFONUL COPILULUI acolo vei da de un asistent psiholog, cu care vei putea vorbi ore in șir dacă este nevoie, el sau ea te vor ajuta sa găsești soluții favorabile pentru ambele părți și te va consilia psihologic gratuit și bine înțeles totul confidențial. Încearcă sa fii tare, poate spui ca nu vei reuși dar gândește-te la viitor in momente din acestea... creeaza-ti vise și tel-uri, având un motiv de a merge mai departe totul este mult mai ușor.
Este doar vina mamei tale ca sta langa un asemenea om!
Decizia este a ei si numai a ei, mai ales ca nu-s casatoriti si legal, chiar nu o obliga nimeni sa stea cu el.
Sa te ia si sa mergeti la parintii mamei, ori oriunde in lume, numai sa stati cu un asemenea om, nu.
Nu am inteles de ce unele femei sunt atat de proaste sa suporte bataia ani de zile si sa-si nenoroceasca scopii, din vina lor.
Spune-i maica-tii sa plecati in lumea larga!
sa inchirieze ceva, sa-si ia de munca, ca nu doare munca, sa lase trandaveala pe spinarea unui betiv, ca plateste prea mult si ea si copilul ei.
Corect,asa este.Usor de spus, dar mai greu de facut.Sunt cazuri in care unele femei chiar nu au ce sa faca.O inteleg ca prin asta am trecut si eu si o inteleg. Oamenii astia nu merita nimic, nici macar sa traiasca.
Mulțumesc din suflet, el locuiește la mama, iar de plecat nu avem unde din cauza ca mama nu are salariul atât de mare, iar pentru a găsi o locuință noua e cam greu zic și eu, mai ales cu bani putini. În orice caz, dacă am pleca, nu ne-ar lasă în pace pana nu ii face ceva mamei sa se răzbune. Dar mulțumesc mult pentru acest sfat, țin cont!