anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Am 15 si sunt un baiat, am convins-o pe prietena mea cea mai buna de 16 ani sa mearga la o intalnire cu mine. E prima mea intalnire si habar n-am pe unde sa mergem. Ea e mai baietoasa de fel daca ajuta si traim intr-un oras destul de mare dar nu sunt multe locuri de vizitat sau locuri romantice. Unde sa mergem?

7 răspunsuri:
| AmandinaDragan a răspuns:

La un restaurant dupa care va plimbati de manuta prin centrul orasului. La sfarsit o duci in parc, va sarutati, etc.

| Continchiscontsters a răspuns:

Dacă ai convins-o și nu a vrut ia cu intenția ei 100% cu Adevărat și ai forțat-o sa vina cu tine poți s-o duci unde vrei tu frate mai mult o vei deranja alta este sa vrea ia cu Adevărat una este s-o convingi tu intenția ei trebuie sa fie clara dacă iese sau nu cu tine dacă vrea sa nu da fie sa iasă în oraș cu tine cu Adevărat.

| Continchiscontsters a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Mrrrwinking adopta ma Amandina

| Continchiscontsters a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Și zici ca ma duci la restaurantwinking sau mergem

| Freya1 a răspuns:

Poti sa o duci la bowling, biliard (dacă aveți voie minori) sau în parc la o partida de tensi.Pe urma va luați un suc și o înghețată la terasa și aia e.

| darrio2007 a răspuns (pentru AmandinaDragan):

La restaurant la 16 ani?

| Andreea99911818181 a răspuns:

Duceti va pur si simplu la Mc prin mall iar dupa la un film. Ai 15 ani, nu trebuie sa mergi la restaurant ca s o impresionezi si nici sa fie ceva romantic. Trebuie sa fie doar "dragut"