Bună!
Ascultăţi vocea inimii. Să nu mai faci niciodată nimic din constrângere. Nu merită să suferi pentru nimeni în viaţa aceasta iar persoanele care merită nu te vor face să suferi niciodată.
Pa-pa.
Pai tu poate il mai iubesti pe fostul tau iubit, dar il si urasti, si de aceea ii compari.
Treci peste uita-l definitiv, si actualul te va ajuta sa faci asta
Gandeste-te la toate lucrurile frumoase care le face pentru tine, vei trece mai usor peste
Buna, tot ce trebuie sa faci este sa lasi cu adevarat trecutul in urma si incet incet vei uita totul,am trecut si eu prin asta, stiu cum este, dar incearca sa te apropii de actualul tau iubit si te va ajuta, usor, usor vei uita totul.mult noroc.
O sa fiu cam dur dar asta e.tu o sa fii bantuita doar de scula unui prost care te-a vrut doar in pat, si nu poti da o sansa unui om care te iubeste sincer si te vrea pentru todeauna? ai facut aceeasi greseala, pe care o fac toate gasculitele care se grabesc precum mireasa la pat.dar daca ai luat taca, inseamna ca ceilalti sant de mana a doua? sa-mi fie cu iertare, dar spune-le si celorlalte sa nu faca greseala asta. daca e asa atunci fiti virgine si maritat-va cu voalul pe ochi cu cel care merita.si care VA merita.nu comparati, fiindca sant cam multe de comparat, si nu cred ca va conveni vreunui baiat sa tot fie comparat, cu cati?