Poate l-a muscat un var mai mic de git in joaca. In loc sa te simti distrusa, ai face bine sa ai o discutie sincera cu el. Fara istericale, fara acuze, pur si simplu sa afli adevarul ca sa stii una si buna.
Eu zic sa te simiti linsitita, ca ai scapat de un curvar si ca esti libera!
Hai sa fim serioși, chiar credeai că te vei căsători cu el?
Relațiile in tinerețe sunt ca valurile mării, schimbătoare.
Faptul că nu poți trece peste in timp ce el se distrează cu altele ție îți face rău, nu lui.
Nu îți zic sa i-o întorci cu același monedă, dar macar învața din aceasta experiență că nimic nu e permanent și că niște cuvinte nu sunt așa valoroase fara niste acțiuni în acest sens.Adica daca îți zice că te iubește și îți demonstrează contrariul, pai ce facem? Ne jucam sau ne iubim?
Și motivul pentru care te simți distrusă, până la urmă care e? Că nu ai reușit să-l ții pentru tine? Că nu poți trece peste?
Asta cu trădatul...sa fim serioși,in relațiile din ziua de azi se trădează mai des decât se respira,deci vina îți aparține că ai fost naivă și te-ai încrezut în ce ti-a zis el.
Dar lasă, slavă Domnului, ai băieți gârlă, tu să fii dispusă sa îi cunoști.
Cât despre suferința, o să îți aduci aminte râzând că sufereai după unul ca el
Bafta!
Bună dacă vrei să il uiti si eu trec prin asta acum prin înșelat, am învățat multe, doar ca la mine a fost mai rău. ....si singurul lucru care mă făcut să mă liniștesc a fost să mă descarc, m-am gândit doar la răul făcut, toate faptele rele si am plâns si la cât am plâns am zis ca nu o să il iert niciodată si nu o să il mai iubesc pentru cât de răăău doare si după peste câteva zile m-am eliberat puțin numai eram așa de stresată totusi.
Acuma poate nu știu ce a fost in capul lui nu stia pe cine sa aleaga si avea nevoie de mai mult timp, sau îi place asa, eu cred ca genul acesta băieții ar face așa și cu altele nu doar cu tine, dar dacă băieții promit ceva si îndeplinesc tin la tine, dar dacă nu îndeplinește promisiunile vor doar sex.
Dacă vrei să vorbim mai mult pe Instagram
simona_maria01
Ai fi mai fericita pe viitir daca ai resoecta planul Creatirului si nu ai mai dace sex fara casatorue. E clar neloial. Mai vine riaga-te Creatouluu sa uri indrume viata si la timpuk pe xaee el il cinsudera potruvit sa aduca in viata ta pe cine El stie ca ti se potrivrste pentru casarorie.
Eu te sfatuiesc sa-l uiti si atat. Daca te chinui singura incercand sa intelegi de ce s-a comportat in maniera respectiva nu rezovi absolut nimic, ci doar perpetuezi aceasta stare de neputinta si tristeste, dezamagire etc. otravindu-ti atat sufletul cat si mintea.