| Justmeandmysmile a întrebat:

TPU,am ceva mai mult de spus dar pentru cei care vor citi si ma vor ajuta, multumesc. Ma apropii de 16 ani. N-am fost niciodata cea mai populara fata, am fost undeva la mijloc.Nici cea mai frumoasa, personal sunt foarte complexata de felul in care arat, ca am burta desi am o talie subtire si mi-ar sta bine in haine mai stramte, dar port doar tricouri largi. Nu port tocuri ca toate... cunoscutele mele care fac asta si se pozeaza la fiecare minut, prefer adidasii/sandale/balerini si nu fac multe poze ca ies urat fiindca nu prea ma machiez.Nu sunt disperata pe fb cum face de exemplu o colega, cere tot timpul like-uri si sa comentez la poze, asa face cu toti. Nu prea merg noaptea in oras/bar/cluburi si nu fumez, nu beau cum fac colegii mei de aceeasi varsta.Am o cea mai buna prietena si alte prietene cu care ma inteleg super si cu care ma distrez.N-am avut niciun iubit din cauza felului in care arat, mi-a placut de un baiat de acceasi varsta care a fost in clasele mici cu mine si i-a placut mult in clasa 4-5 de mine da eram mica si ne-am revazut la liceu in a 9-a (e genul mai bad-boy) si i-am spus ca-l plac, si-a cerut scuze da ca lui ii place de altcineva si de atunci nu prea mai vorbeste cu mine, nu-mi raspunde pe fb.In rest unul isi bate joc de mine,si de altii si facea misto de mine ca daca ma intreba daca vreau sa fiu cu el,eu ma enervam ca nu intelegea ca nu vreau,ca nu-mi place sir adea de mine,dar facea asta doar de fata cu lumea, nu si singur,nu-mi place,e nesimtit asa isi batea joc si de fostele mele colege,e un porc,mai pe romaneste. Am mai vorbit cu un alt baiat, mi-a zis ca arat destul de bine, dar nu-mi place si nici nu m-a intrebat ceva etc.Nu-l caut pe Fat-Frumos ca sa stiti. Unii cunoscuti fac misto de mine ca ascult Adam Lambert, si zic ca de ce il ascult pe gay-ul asta, dar imi place atat de mult, are o voce superba si versurile din melodiile lui ma incurajeaza sa nu ma dau batuta. Sunt chiar asa de anormala? Inca imi mai place de primul de care v-am spus de i-am spus ca-l plac, dar el umbla numai dupa pipite, desi nu e nici el fat-frumos, are burta. Zi de zi ma conving ca e ceva neinregula cu mine ca daca nu ma transform intr-o fufa si daca nu fac pe proasta ca nu voi avea sanse.Am zile in care plang,nu am intrat totusi in depresie,dar si mama imi zice ca pe strada de cate ori trec pe langa un baiat,ma uit la ea,sau merg cu capul plecat, asta pentru ca au ras unii de vreo cateva ori de mine pe strada, probabil fiindca n-arat bine Dar inca sper ca atunci cand voi mai creste mis e va schimba si mie soarta si voi fi fericita, cu un prieten frumos etc. Deja am slabit 7 kg mai am d edat vreo 5 si sunt multumita.Sunt timida din cauza complexelor. Ce sa fac? Imi pare rau daca ma credeti increzuta sau altceva, nu sunt deloc, nu-s nici usa de biserica, dar deja parca nu mai inteleg. Daca nu esti mega-frumoasa/model si nu asculti ai se eu tu pego si altele si daca nu fac poze pe tocuri si cu toate cele la vedere n-ai succes in viata. Multumesc, daca vreti sa ma insultati n-aveti decat si-asa am indurat destule. Fundita si tot respectul pentru cei care au citit tot si vor sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| Bianca298 a răspuns:

Chiar m-as bucura enorm daca te-as putea ajuta cu sfaturile mele.
In primul rand, orice om e frumos in felul lui. Nu suntem perfecti si toti avem defecte, mai multe sau mai putine. Doar ca trebuie sa invatam sa le acceptam. Si eu am avut multe complexe, doar ca am trecut peste. M-am uitat in oglinda si am incercat sa vad doar partile frumoase.
In al doilea rand, nu crede niciodata ceea ce zic baietii. Ei vor doar sa te tachineze si asta face parte din natura lor. Eu am 14, si tot asa, inca nu am avut niciun prieten. Gandeste-te doar ca acolo undeva e cineva care tine la tine cu adevarat. Trebuie doar sa mai astepti putin pana vei gasi acea persoana. Nu te da batuta.
In al treilea rand, felul in care te imbraci nu ar trebui sa ii intereseze pe altii. Tricourile largi chiar se poarta foarte mult vara asta si in plus cu ajutorul lor poti ascunde multe efecte, pe langa faptul ca te simti foarte comod in ele. Pantofii cu toc nu sunt chiar atat de "wow". Te dor picioarele ingrozitor de la ei, iar colegele tale ii port doar pentru a se da mari ca au, nu neaparat ca au ceva de evidentiat atunci cand ii poarta. Asa ca capul sus, nu te simti excusa doar pentru ca esti diferita. Tenisii, adidasii si sandalele sunt cea mai ok alegere. In plus ii poti asorta la mai multe stiluri vestimentare (sport, elegant etc)
In al patrulea rand ai aceleasi gusturi muzicale ca si mine. Si eu cred ca Adam Lambert e cel mai tare laughing, si de asemenea urasc toate melodiile gen "ai se eu te pego". Muzica pe care o asculti e muzica care te reprezinta si pana la urma, gusturile nu se discuta. Fiecare e unic, nu uita asta.

AAaa. Si pentru a deveni o fata populara asa cum sunt sigura ca vrei sa fii, accepta-te asa cum esti si incearca sa nu mai fii asa vulnerabila. De asemenea nu asculta toate barfele din jurul tau, chiar daca sunt despre tine, pentru ca pana la urma sunt barfe. Nu ai de unde stii daca persoasa care a zis ceva rau despre tine chiar crede acel lucru sau a zis-o doar pentru a iesi in evidenta. Tine tot timpul capul sus si zambetul pe buze, si fa totul exact asa cum iti place. Nu e nimic rau in a fi diferit sau uneori un pic mai "ciudat" decat altii. Asta te face special.

Sper ca te-am ajutat :*
Iti doresc numai bine si fii TU! :*
Funda? happy

30 răspunsuri:
| Dariana_Miruna_1991 a răspuns:

Uite si de mine isi bat alti joc de mine si nu isi dau seama ca sufar dar renunta la ei sau daca nu poti ile ca tu esti perfecta asa cum esti tu!*: