Zi-le pur si simplu pentru ca adevaru iese oricum la iveala, adevarat vor fi tristi dar le va trece.
BA esti prost astea sunt note bune daca pentru ei 7 este nota mica dar mai la 5 ))))) ))))
Sami trag palme. daca te bat pentru 7. dati glontz) eu am note bune, dar chiar nu ma intereseaza ce note iau, am avut si 5 la mate nota, asta e. Ce naiba sa ma mai bata parinti cand eu's a 7? Le dau 2 rachete in gura. Nu-ti mai fie frica, zi-le ca nu mai intelegi si : ori imi dai ore de matematica ori sa te astepti la note din astea si gata. Mare lucru
Tu, frate, tu si persoanele ca tine pur si simplu n-aveti nici o valoare.
Nu sunteti decat o pata pe acest pamant care creste tot mai mult pe zi ce trece.
Pai daca nu inveti... spune-le si tu ca tu ai stiu si ca profesorul are ceva cu tine sau al dracu rau de tot si da numai note mici
7 e nota mica? Si eu care am ajuns pana la 1... ce sa mai zic?
Prima data le zici ca ai lasat o fata insarcinata (daca esti baiat) sau ca ai ramas insarcinata (daca esti fata). Se va produce o extorsiune si atunci tu spui "ho ca glumeam, am doi de 7 la mate" xD
Pai eu zic ca ai doua variante... zi cand e cinebva la tine, sau, chinuiete sa iei un 9-sau 2 de 9 sau un 10 si apoi zile ca ai luat si 2 de sapte...
Si prevad ca tu esti un distrus, care sta la calculator 9-10 ore pe zi, no terminat mai mult de 10 clase, dar care comenteaza)
, Ma uit la voi si pur si simplu imi este scarba.
Vorbesti cu un medic legist, cu 12 clase si o facultate de medicina terminata cu peste 9, 80 la toate promotiile, cu rezidentiat, care castiga peste 12000 lei noi/ luna.
In copilarie, in generala, am avut media generala 10 pe a 5 -a, a 6-a, a 7-a. Atunci chiar era o realizare. Acum nu e cine stie ce, asa-i? Majoritatea o avem, chiar nu conteaza.
Acum, avand in vedere ca ti-am explicat concis cu cine discuti tu (Constat ca esti un om de nimic, de aceea nu-mi permit sa-ti vorbesc decat la per-tu), sper, oarecum, ca totusi vei sta in banca ta pe viitor.
Eu, la momentul actual, nu locuiesc in Romania. Sunt un bun legist in Anglia. Mi-e pur si simplu scarba de oamenii din acea tara (Romania), o tara cu o istorie frumoasa si cu niste peisaje extraordinare.
Am spus-o si o mai spun o data. Baietii "smecheri" ca tine strica aceasta tara.
P.S : Varsta si informatiile de pe acest profil nu spun nimic. Nepotul mi l-a dat temporar sa-i mai fac cate o funda si sa mai socializez putin cu persoane din Romania "la intamplare".
Daca e adevarat, tot respectul. Felicitarile mele. daca nu... De fapt am doar 13 ani, avand medile: 9, 92; 9, 82; 9.68. Deci presupun ca nu ai fost cu mult peste mine. De fapt, acum este posibil sa fie chiar mai greu sa ai aceste note. atunci n-aveai ce sa faci, trebuia sa inveti, acum nu. deci eu cred prin faptul acesta ca este mai greu acum + ca atunci erau profesori adevarati, nu mizerile ce sunt acum in scoli care ne invata un mare RAHAT. Si cat despre '' o tara cu o istorie frumoasa''. ROMANIA este o tara foarte urata, iar doar cei plecati spun ca e foarte frumoasa etc. Daca e asa frumoasa de ce nu veniti inapoi ma? Numa stiti sa comentati din strainatate, iar voua va e frica sa reveniti in tara. Ati mers in Anglia, Spania, Germania, ca capsunari si v-ati pierdut onorea (majoritatea, poate tu nu esti printre ei). asa ca...
Well, eu sunt cel ce a zis "Le dau 2 rachete in gura parintilor mei"!?
Astea ti se par tie note mici? Pe noi la matematica nu ne scoate din 4 si 5... daca luam 7 cred ca ma imbatam