| Tina01 a întrebat:

Buna TPU… am nevoie de ajutor…
Sunt de 3 ani cu un băiat, am 22 de ani, eu îmi doresc sa ne facem o familie… el îmi spune mereu sa tac și sa am răbdare… In sufletul meu știu ca nu e bine, n-am acces la telefonul lui, nu se afișează cu mine și părinții lui nu sunt de acord cu mine ca sunt de etnie și mai bagă scuza asta când ne certam, ca nu sunt ai lui de acord și sa mai aștept, sa am răbdare… sunt 3 ani de relație… și ma simt singura, sunt nefericita… m-a înșelat de n ori, din cauza ca nu ma pot culca cu el, am făcut-o pana la urma sa nu-l pierd… dar face exact aceleași obiceiuri proaste… El are un loc de munca… știu ca muncește ft mult, dar când iubești poți sa-ți faci timp măcar puțin pentru persoana iubita… Ei bine el îmi spune ori de câte ori îl sun, ca are treaba și ma suna el înapoi, evident ca nu o face. Abia dacă vorbim 10 min la telefon. Stam la câteva case distanta, dar avem și săptămâni in care nu ne vedem… am renunțat la tot pentru el, m-am certat și cu ai mei, am slăbit intr-un mare hal, nu mai am pofta de mâncare, știu ca e o prostie, dar simt ca își bate joc, îmi cade parul de la stres si nervi… si știu ca dacă îl las, o sa ajungă rău… abia atunci o sa-si dea seama ce am fost eu pentru el si părinții lui la fel… oameni răi.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, tu chiar nu vezi ca nu exista viitor cu acest baiat?
Te manipuleaza si se distreaza cu tine, ca de insurat nu o poate face nici acum si nici in viitor, fiindca parintii si religia sau etnia lui nu-i permit si pentru ca el nu te iubeste, odata ce te-a inselat de nenumarate ori cu altele.

Este clar ca nu este interesat de tine, fiind pentru el doar o distractie de moment.
Te-ai sacrificat degeaba, ca el nu este si nu va fi niciodata al tau!

20 răspunsuri:
| Tina01 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc, chiar ai dreptate! Așa este.

| anonim3247 a răspuns (pentru Tina01):

Ai scris - sunt de ednie

| Tina01 explică (pentru anonim3247):

Nu, dar probabil îți dai și tu seama ca ma deranjează ft mult și lucrurile astea nu ține de mine… nu totul e după cum vrei… deja aberezi, dacă ai venit aici sa critici, poți sa ieși la fel cum ai intrat. A și da, ma bucur ca ai remarcat cuvântul "de ednie" rroma chiarwinking și da, prostia mea ca m-am dăruit lui, și nu-mi place sa zbor din floare in floare. și trag de persoana iubita, sa mi clădesc o familie, și sa nu fiu de rasul lumii, și sa nu aibe părinții mei de suferit. Așa sunteți voi oamenii, numai sa criticati.

Trebuia să cauți unul ca tine.

Hm, era atât de inocent, mult prea cuminte… nici nu voiam sa vb cu el, la cât de bun și nevinovat părea… schimbarea de caracter a venit odată cu dragostea mea, când a văzut ca m-am îndrăgostit, și a arătat adevarata fata, la fel și părinții lui… și el e conștient ca nu l pot lasă, poate de asta și acest comportament. Și nu, nu arat ca cea din poza, sunt o fata normala, simpla.

Așa se procedează ca tu singură să nu îl mai cauți

Scrie mi in privat!

Mai bine nu îl mai cauți

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim3247):

Și de ce ai venit la mine cu asemenea pretexte? Nu înțeleg logica… și eu pot sa zic de -Bărbat ca e milog. Și ca se spânzura ca nu i da nevasta p…. Sa i bag pe toți in aceiași oala?! Ești patetic. Dar sunt sigura acum ca ești cum am precizat mai sus, te mai dai și deștept dar ești doar o carcasa, și vii la mine cu argumente de rahat. Daca vrei într-adevăr sa ajuți oamenii, gândește te de 2 ori înainte sa postezi ceva… nu știu de ce mi bat capul cu tine. happy

| PopescoIoana a răspuns:

Viteză! Ii dai viteza, block. Iubește-te mai mult pe tine in viața asta. Nu te lasă pentru un om de nimic. Caută să taci școală și să ai de munca. Nu îl mai bagi in seamna nici dacă îl vezi căzut pe drum că vulpea aia rănită. Mai fata, dar tu ești gunoiul lui? Te tii tare, și îi dai o viteza de sa uite că exiști! Stai cu persoane care te apreciază,nu cu așa specimen. Nu îl sună niciodată, ii dai block și adio. Caută să investești în tine, cu tot ce poți. Școală, cursuri, frumusețe, sa te dezvolți și să îți iei bărbat adevărat, nu șoarec. Gata cu fraierul cate nu te merită. Nu permite nimănui să te facă să suferi. Niciodată. Ai plecat direct, nu stai.Ca suferi toată viața apoi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Tina01):

Poate ar trebui sa intelegi ca il poti lasa si chiar este indicat sa renunti la el cat mai repede posibil, fiindca iti complici singura viata, el doar profitind de slabiciunea ta.
In orice caz, ce ar trebui sa te sperie pe tine, este faptul ca el are gramezi de amante si gramezi de boli cu tramsmitere sexuala, care chiar daca nu se vad, ele exista, fiindca cele virale sunt ascunse si se activeaza cand sistemul imunitar este slabit, producand cancere si moarte.
Mergi de urgenta si fa-ti teste de depistare a acestor boli si evita sa te mai culci cu el, doar ca sa-i satisfaci madularul.

| Tina01 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc Violeta. Am sa iau in considerare ce mi ai scris, am sa țin cont. Mulțumesc mult! Ma bucur sa văd oamenii care se implica cu adevărat și dau o mâna de ajutor. Mulțumesc

| Tina01 explică (pentru PopescoIoana):

Ioana! Ești tare drăguța și simpatica, mulțumesc tare. Mulțumesc pentru sfat, și sprijin chiar! Am sa țin cont de ce mi ai scris, și chiar am sa pun asta in aplicare. Mulțumesc frumos

| Violleta2022 a răspuns (pentru Tina01):

Este mare pacat sa vezi fete atat de bune cum se milogesc de curvari si sincer, nu inteleg de ce, cand sunt 3.5 miliarde de barbati pe lumea asta, unii mai buni ca altii, unii mai sufletisti si sinceri decat curvarii si tu plangi si te injosesti dupa un curvar care iti spune in fata ca nu vrea viitor cu tine si totusi te faci disponibila pentru placerea lui sexuala?

Desteapta-te fetita!
Viata ta trebuie sa pretuiasca mai mult decat sa fii salteaua unui curvar.
Mergi de urgenta la medic si fa analize medicale, ca asta este prioritatea numarul 1 din viata ta si nu mai accepta deloc sa fiti impreuna ori sa-i satisfaci madularul, ca are destule cu care se poate scarpina.
Apai, fa-te frumoasa si disponibila pentru un baiat bun, care sa se indragosteasca de tine, care sa-ti daruiasca tot ceea ce curvarul asta nu-ti va putea durui niciodata, ca-i mare-mare pacat sa plangi dupa otrepe.

| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu de ce mai stai cu el?

| johnnny123 a răspuns:

Cred că mai degrabă ai nevoie de ajutor de la un psiholog.

Pentru că nu înțeleg de ce ți-ai dori să-ți faci o familie cu un bărbat care te înșeală, te ignoră și care te face nefericită.

| Freya1 a răspuns:

Poate sa bage și scuze,sa spună și adevărul dar cert e ca dacă te-a inselat pentru ca nu a putut sa intelega ca ai nevoie de timp ca a te culci cu el,și de el ce sa iti câștige încrederea și sa te facă sa simți ca te iubește,înseamnă că el chia nu are sentimente fata de tine.

Poate ești încă mai copila in gandire și nu ști ce inseamna iubirea,dar trebuie sa înțelegi ca niciodată un om ce nu te respecta,ce te insala,ce nu te cauta,ce nu îți duce dorul, ce nu îți vorbește frumos și nu își da interesul pentru tine, ba din contra își bate joc, te jigneste și ignora nu are cum sa te iubească.
Asa ca treci peste, nu ai alta soluție. Uita-l și mergi mai departe.

Eu am tras de o relatie ca tine.Nu a fost chiar asa ca la tine, da nici departe, dar pentru ca a fost primul băiat din viata mea și mare dragoste și iubire am tot tras de relația aia.Pana la urma l-am atașat cumva de mine dar oricum nu a mers.Pana sa îl conving eu ca el ma iubește, sa înceapă sa ma vrea pe bune eu mi-am pierdut sentimentele, interesul și răbdarea pentru ca ma rănit atât de rău... încât și după ce sa obișnuit cu mine si ma vrut nu sa mai putut repara nimic.Am ajuns sa ne despărțim când trebuia sa facem familie pentru ca au dispărut sentimentele și înțelegerea, sau poate nici nu au fost.

| Tina01 explică (pentru Freya1):

Mulțumesc ft mult pentru ca încerci sa ma ajuți! Apreciez enorm… oricum fetele in general suferă, și sunt chinuite… de când se nasc pana mor.
De la menstruație, ele părăsesc casa unde a crescut, ele își schimba numele, ele dau viața, și ele au in spate tot greu, și copii și soț, Ba cu socrii, muncita și luată ca pe o sclava, și sa mai dai și de câte un bărbat d asta care nu te apreciază, sa ți mai petreci și viața in suferința și depresii, mai bine deloc… asta e viata! Dar cu toate astea, suntem cu zâmbetul pe buze, chiar dacă sufletul plânge.

| just4ubr2015 a răspuns:

Lasa-l in pace el nu vrea nimic cu tine si vezi de viata ta nu mai trai in relatie toxica si sa le faci la altii cum vrea ei

| Freya1 a răspuns (pentru Tina01):

Vezi ca dacă tu spui ca sunt multe fete în situația asta, o sa vina o grămadă de băieți sa zică ca ești feminista și exagerezi.
Nici eu nu zic ca toate femeile sunt usa de biserica.Dar uneori trebuie sa înțelegem ca suntem sex diferit și fiecare funcționează in stilul lui, iar noi ca femei suntem mai emotive, ne hrănim cu atenție, cu afecțiune.

Eu una eram si poate mai sunt genul de persoana ce se atașată și tine de un lucru pe care îl are.Mereu lupt pentru relatie,țin omul aproape,sunt afectuoasa,îmi place sa am o relatie apropiata bazata pe iubire,atenție etc dar pe unii ii doare în fund,prefera vagaboante ce sa le de-a bătăi de cap, ce sa le complice viata, sa stea prin cluburi, sa fie bagatoare în seama, pitipoance.
Asa sa fie sănătoși.Tu depășește momentul și cauta cu timpul ceva mai bun ca asta nu e de tine.