| Gimiki97 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturii. Cum pot sa uit de persoana pe care am iubit-o si inca o iubesc?

Răspuns Câştigător
| Roxxxxi a răspuns:

Buna..Am trecut si eu prin asta..Incearca sa iesi cu un alt baiat care sa iti atraga atentia..Intra intr-un grup de prieteni care te accepta asa cum esti ...Incearca sa fi tu! Cand vrei sa te gandesti la el intai gandeste-te ca ba nu e bine sa ma gandesc la el si gata! stiu e foarte greu. Incearca sa iti faci un nou iubit.Incet incet timpul le rezolva pe toate :* succes

14 răspunsuri:
| St_Tedy_1974 a răspuns:

Poti sa scapi de ea daca vezi cum e cu adevarat fiindca nimeni nu-i perfect.

| alexblack00 a răspuns:

E greu e foarte greu nu ai cum sa o uiti poti doar sa tio scoti din inima dar nu e usor pentru ca defiecare daca cand ai sa o intalnesti pe strada sau undeva te gandesti cat de bine era cu el si tot felul de chestii...dar doar tu te poti ajuta pe tine incearca sa il eviti cat mai mult sa nu te mai gandesti la el sa incerci sa iti gasesti pe altcineva sa iubesti mai bun ca el si tine mine life goes on :*

| GutuvanMorgan a răspuns:

Cauta-ti activitati care-ti fac placere dar de care sa nu fii legata emotional cu fosta persoana.In timp trece...asta daca nu va impacati happy

| RaspunsCorect a răspuns:

Doar daca iti gasesti pe altul :happy

| BubbleWhitee a răspuns:

E foarte dificil, dar poti incerca sa te atasezi de altcineva pe care pe parcurs poate vei incepea sa-l iubesti!

| SimonaQs a răspuns:

Numai cand va aparea alta persoana care sa fie tot la fel sau poate mult mai buna decat cea pe care ai avut-o.

| pufoshenia24 a răspuns:

Nu ai cum sa uiti daca ai iubit acea persoana cu adevarat. aici lasa timpul sa rezolve problema. sau gasesteti un hobby..mult succes! papakisswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai nevoie de o schimbare a rutinei: Iesi mai mult cu prieteni in oras la distratie, cluc si alte chestii de genu asta, un nou hobby gen desen, cantat, sport etc.

| xanderblackx a răspuns:

Te dezamagesc... nu ai cum. sa uiti nu ai cum. sa-ti stapanesti emotiile, inlocuindeu-le cu altele noi, da, asta se poate. prin lucruri de genu', iesi cu o prietena, du-te acasa la ea, beti ceva (daca esti minora fa exceptie la asta), bagati-va picioarele in tot, voi sunteti cele mai tari, cantati, dansati, faceti caterinca de cine vreti voi (cu bun simt sa fie si fata de oameni care va permit asta), faceti tot ce va trece prin cap. neaparat cu cineva. in rest toate vin de la sine. numai bine

| Anirock a răspuns:

Nu mai privi inapoi. Iti spun din proprie experienta ca timpul le vindeca pe toate oricat de dureroase ar fi. Sterge pozele sau punele undeva unde nu dai de ele (in caz ca ai) si tot ce iti aminteste de fosta relatie.
Gandeste pozitiv si ocupa-ti timpul cu altceva. Va fii bine!

| anabelisa a răspuns (pentru RaspunsCorect):

Cel mai prost sfat posibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Timpul le rezolva pe toate daca ai iubit-o cu adevarat atunci o sa tina ceva dorul pentru ea...
Si nu poti sa faci nimic ca sa o scoti din mintea ta, dar trebuie sa mergi mai departe, viata merge inainte orice ar fi.
Te pup!

| τττ a răspuns:

Bună.
Fă-ți de lucru, fel și fel de activități.
Sau pur și simplu, îndrăgostește-te de altcineva!
Pa, pa.

| DerpyXD a răspuns:

Stii...asta am si eu....trebuie sa iti petreci mult timp cu prietenii,sa te distrezi,dar cel mai important sa nu plangi niciodata, oricum, o sa iti gasesti pe altcineva, sunt psiholog, deci nu te mai gandi la asta!

Sper ca te-am ajutat!