| Dutika a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de parerile voastre.Nu stiu ce sa fac in privinta comportamentului meu cu parintii! Ma comport cam ciudat din cauza ca ma prea tin din scurt.Nu prea am voie anumite lucruri si ma tot streseaza.Nu stiu ce sa fac in privinta asta?
Ma puteti ajuta? Macar sa-mi dati un sfat!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alexhardy a răspuns:

Incearca pentru o perioada si nu mai comenta la ceea ce spune el. asculta tot ce spune. chiar daca iti da voie o ora tu vino acasa dupa 45 de minute. daca e tarziu (noaptea) si te roaga prietenii sa iesi afara le spui ca nu poti, pentru ca e tarziu. dar vezi sa auda si el acest lucru.
dupa o perioada va prinde incredere in tine si o va lasa mai moale. sa stii ca el nu face astea ca are ceva cu tine. pur si simplu te iubeste si vrea sa iti fie bine. acesta e stilul lui de a arata. daca mai ai si un anturaj mai "ciudat" atunci temerile si reactia lui sunt justificate.

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Ar trebui sa te pui in locul lor, poate ca au si dreptate in unele privinte, trebuie sa fii maleabila sa stii cu raul nu faci decat sa iti faci singura rau! Si tu ai de suferit, chiar daca uneori e bine sa zici ca ei si sa mai faci si ca tine! pa si ai grija de tine!

| Dutika explică (pentru superdorex):

Cateodata le vorbesc si urat si apoi imi pare rau! O sa incerc propunerea ta!

Mai vreau propuneri!:X

| alexhardy a răspuns:

Castigale increderea si apoi o sa te lase in pace. ne poti spune care sunt lucrurile la care te tin din scurt si cam care ar fi motivele? in acest fel poate putem sa te ajutam

| miolina a răspuns:

Incearca sa-i convoci la o sedinta si sa-i intrebi ce ii deranjeaza la tine. Sa-ti explice mai romaneste si sa-ti spuna cum ar trebui sa vorbesti si cum sa te comporti. Sa-ti promita un ajutor civilizat din partea lor.

| Dutika explică (pentru alexhardy):

Alexhardy,motivele sunt ca imi impun anumite reguli, cum ar fi ca nu am voie sa ies pe afara noaptea sau daca-mi da voie ma lasa doar o ora.Problema este ca eu stau doar cu tata si bunicii pentru ca parintii mei au divortat acum 2 ani iar cu tata ma inteleg mai greu el fiind o persoana foarte dura si nu stiu ce sa mai fac.:X

| yellowalien a răspuns (pentru Dutika):

La 14 ani n-ai ce cauta afara noaptea(mai ales avand in vedere ca esti fata si te pandesc destule pericole...); faptul ca iti interzic anumite lucruri inseamna ca tin la tine si vor sa te stie in siguranta. Asteapta sa mai cresti un pic si lucrurile se vor schimba happy