Daca as fi in locul tau as bateo pe prietena aia a ta! e nesimtita idioata...defapt e foartee geloasa pentru ca acel baiat poate chiar te iubeste si fata aia iti spune atatea tampenii pentru ca ii pare rau ca a fost o ''panarama'' si a inselat acel baiat. Eu zic s-o lasi pe acea fata sa-si vada de treaba ei. Si tu ai grija ce faci cu acel baiat! Te pup:X
Daca stii ca pentru acest baiat face sa iti perzi o prietena, si ca il iubesti mult atuncii fii cu el...asta e parerea mea...(dar tu mai bine asculta-ti inima ce iti spune.)
Imi place cum gandesti, desi tu te-ai combinat cu baiatul pe care prietena ta il iubeste, ea e cea falsa. Si toata idila ta e, in realitate, satisfacerea unei curiozitati, vrei sa vezi daca David insala... Ca d-aia nu puteai tu dormi noptile, de curiozitate.
Hai sa fim seriosi, nu ne mai minti si nu te mai minti. In prietenia aceea tu esti mai falsa decat prietena ta iar relatia cu David ai acceptat-o pentru ca aveai sentimente pentru el.
Esti prea tanara pentru sfaturi, greselile pe care le faci acum nu iti vor da viata peste cap. Fa ce simti!
Nu am mintit cu nimic,prietena mea m-a mintit de multe ori,la inceput cand erau impreuna ii sustineam,nu m-am bagat niciodata si ma asteptam ca si prietena mea sa-mi fie alaturi,dar m-am inselat,nu te mint,da stiu am gresit si eu.dar totusi nu sunt falsa, am prieteni care ma cunosc cu adevarat, pana acum ceva timp o credeam si pe ea, dar m-am inselat, mersii pentru sfat
Multumesc mult pentru sfat,e mai greu sa renunt la ea fiindca o credeam prietena,credeam ca imi va fi alaturi,mi-a promis,dar tot de atatea ori, m-a si mintit si am iertat-o, totusi cred ca cel mai bine e sa o las si sa ma indepartez de astfel de prieteni si sa raman cu cei carora chiar le pasa de mine, te pup, iti multumesc pentru sfat :*
Cu placere, si ai grija ce faci cu astfel de oameni (ma refer la prietena ta)