Pai acum ce sa mai faci. trebuie sa spui de note cand le luai si gata. acum suporti consecintele
Nu pot intelege. Vreau sa petrec si eu macar de ziua mea. Dar daca v-a afla nu voi putea face nimic.
Fii barbata si suporta consecintele faptelor tale.
Nici sa nu te gandesti sa faci vreun matrapazlac, ca o sa fie vai de tine.
Mai bine de dai pe langa el...il indulcesiti, si dpaceea ii spui tu notele. Ca daca afla el singur (de la driginta ta) se va supara din cauza ca nu ai avut incredere in el sa ii spui de una singura.
Sper sa mearga, SUCCES!
Eu folosesc o metoda nu tocmai buna dar functioneaza de fiecare data. Ii poti spune maine dimineata "uita tata am luat 2 note de 3 la fizica si istorie dar promit ca voi invata mai mult si imi voi recupera media, dar priveste partea buna am note foarte bune la materiile(si ii zici la ce ai note bune si ce note)". Ii mai poti spune ca nu ai vrut sa ii spui deoarece nu ai vrut sa il dezamagesti si vroiai sa iei o nota si abia dupa aceea sa ii zici.
Sper sa iti fi fost de ajutor! Multa bafta!
Si eu am avut note super mici la fel ca tine...Cel mai bine e sa le spui adevarul a lor tai pentru ca este bine sa afle de la tine si nu de la altcineva Sincer am fost si eu in cazul asta si le-am spus adevarul cu mare greu dar nu m-au certat asa de rau cum imi imaginam! Sfatul meu este sa la spui adevarul deoarece minciuna are picioare scurte!
Ba da tu nu poti ma sa cumperi un plic identic si sa scrii in el 10 la toate materiile? Iar la original ii dai foc.
anonim_4396 întreabă: